Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τι συμβαίνει όταν η ομορφιά συναντάει την μουσική;

ΑΥΤΟ!


Κέλλυ Νόβακ

Από μικρή θυμάμαι να περιμένω πώς και πώς να βγει το νέο άρωμα της B.U. Δεν ξέρω γιατί είχα πάντα τέτοια λαχτάρα. Σίγουρα ήταν τα πάντα εντυπωσιακά –από τότε- διαφημιστικά σποτ του, αλλά φυσικά ήταν και οι φρέσκοι συνδυασμοί που συνέθεταν το πιο νεανικό και fun άρωμα. Με μια αίσθηση νοσταλγίας, λοιπόν, θα σου παρουσιάσω σήμερα το απόλυτο smash panik hit του φετινού καλοκαιριού, καλωσορίζοντας τη νέα πρόταση του νεανικού αρώματος B.U. Golden Kiss καθώς και το ανατρεπτικό microsite www.bunofilter.com.

Με βασικό όχημα το νέο άρωμα B.U. Golden Kiss, το #BUNoFilter ανατρέπει τα δεδομένα! Η κάθε κοπέλα μπορεί να είναι μοναδική και αυθεντική, χωρίς να χρησιμοποιεί φίλτρα στις φωτογραφίες.

Το B.U. για πρώτη φορά εμπιστεύεται την Panik Records, συνεχίζοντας την παράδοση των προϊόντων της εταιρείας ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε, να δημιουργεί κάθε χρόνο την μουσική επιτυχία του καλοκαιριού, σε συνεργασία με την δισκογραφική και τον Βαγγέλη Κακουριώτη, το νέο pop icon, με τις χιλιάδες Vikators (όπως αποκαλούνται οι φαν του Βαγγέλη), ως το πρόσωπο που ερμηνεύει το πρώτο B.U. Single «Χρυσό Φιλί»!

Την μουσική και την παραγωγή του B.U. Single 2016 υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους η Βίκυ Γεροθόδωρου. Η συνύπαρξη των δύο σημαντικών δημιουργών σε ένα τραγούδι, δεν μπορεί παρά να έχει ως αποτέλεσμα το απόλυτο smash panik hit του φετινού καλοκαιριού.

Το τραγούδι «Χρυσό φιλί», το οποίο δίνει "φωνή" σε μια ζωή χωρίς φίλτρα μέσα από το νέο ανατρεπτικό microsite www.bunofliter.com και το νέο άρωμα B.U. Golden Kiss, θα κυκλοφορήσει από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

b.u.backstageclip-01.jpg

b.u.backstageclip-02.jpg

b.u.backstageclip-03.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

CELEBS

Θέμις Μπαζάκα: Η ηλικία της, ο νεότερος σύντροφος κι ο θάνατος του αδελφού της

Μάθετε τα πάντα για την πιο ταλαντούχα ηθοποιό της γενιάς της

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται