Τι συμβαίνει όταν η ομορφιά συναντάει την μουσική; - AllYou.gr

Search

Τι συμβαίνει όταν η ομορφιά συναντάει την μουσική;

ΑΥΤΟ!

05 Ιουνίου 2016

Από μικρή θυμάμαι να περιμένω πώς και πώς να βγει το νέο άρωμα της B.U. Δεν ξέρω γιατί είχα πάντα τέτοια λαχτάρα. Σίγουρα ήταν τα πάντα εντυπωσιακά –από τότε- διαφημιστικά σποτ του, αλλά φυσικά ήταν και οι φρέσκοι συνδυασμοί που συνέθεταν το πιο νεανικό και fun άρωμα. Με μια αίσθηση νοσταλγίας, λοιπόν, θα σου παρουσιάσω σήμερα το απόλυτο smash panik hit του φετινού καλοκαιριού, καλωσορίζοντας τη νέα πρόταση του νεανικού αρώματος B.U. Golden Kiss καθώς και το ανατρεπτικό microsite www.bunofilter.com.

Με βασικό όχημα το νέο άρωμα B.U. Golden Kiss, το #BUNoFilter ανατρέπει τα δεδομένα! Η κάθε κοπέλα μπορεί να είναι μοναδική και αυθεντική, χωρίς να χρησιμοποιεί φίλτρα στις φωτογραφίες.

Το B.U. για πρώτη φορά εμπιστεύεται την Panik Records, συνεχίζοντας την παράδοση των προϊόντων της εταιρείας ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε, να δημιουργεί κάθε χρόνο την μουσική επιτυχία του καλοκαιριού, σε συνεργασία με την δισκογραφική και τον Βαγγέλη Κακουριώτη, το νέο pop icon, με τις χιλιάδες Vikators (όπως αποκαλούνται οι φαν του Βαγγέλη), ως το πρόσωπο που ερμηνεύει το πρώτο B.U. Single «Χρυσό Φιλί»!

Την μουσική και την παραγωγή του B.U. Single 2016 υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους η Βίκυ Γεροθόδωρου. Η συνύπαρξη των δύο σημαντικών δημιουργών σε ένα τραγούδι, δεν μπορεί παρά να έχει ως αποτέλεσμα το απόλυτο smash panik hit του φετινού καλοκαιριού.

Το τραγούδι «Χρυσό φιλί», το οποίο δίνει "φωνή" σε μια ζωή χωρίς φίλτρα μέσα από το νέο ανατρεπτικό microsite www.bunofliter.com και το νέο άρωμα B.U. Golden Kiss, θα κυκλοφορήσει από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

b.u.backstageclip-01.jpg

b.u.backstageclip-02.jpg

b.u.backstageclip-03.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης