Skip to main content

BEAUTY NEWS

Καλοκαιρινό βαλιτσάκι ομορφιάς

…και η AVON ομορφαίνει τις διακοπές μας!


Κέλλυ Νόβακ

Κάνεις διατροφή όλο τον χειμώνα; Κι εγώ! "Λιώνεις" στη γυμναστική; Κι εγώ! Παρόλα αυτά, οι... ανασφάλειες σου χτύπησαν κόκκινο; Και οι δικές μου!  

Χαλάρωσε. Η AVON φέτος το καλοκαίρι είναι η «κολλητή» που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες και κουκλάρες και θα καλύψει όλες μας τις ανασφάλειες, αλλά και τις ανάγκες!

Φτάνει να συγκεντρώσεις -κι εσύ όπως κι εγώ- όλα τα μαγικά της προϊόντα σ’ ένα βαλιτσάκι ομορφιάς! Σ’ ένα θαυματουργό βαλιτσάκι που θα γίνει ο αχώριστος σύντροφος των διακοπών σου. Όλα τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς που χρειάζεται μια γυναίκα για να αισθάνεται σιγουριά στην παραλία (και όχι μόνο), μπορεί πλέον να τα έχεις στο AVOV βαλιτσάκι της ομορφιάς! 

Τι περιλαμβάνει αυτό το… θαυματουργό βαλιτσάκι; Τον κόσμο ολόκληρο! Αλλά, για να είμαι πιο ακριβής, περιέχει προϊόντα ομορφιάς για το μακιγιάζ σου, την αναζωογόνηση και την περιποίηση των άκρων, την αντηλιακή σου φροντίδα αλλά και το απόλυτο άρωμα του… καλοκαιριού, για να μοσχοβολάς όλη μέρα. Έτσι, καλύπτεις την κάθε σου ανάγκη, αλλά και την επιθυμία σου να λάμπεις!

Ξεκίνησε, λοιπόν, την προετοιμασία από τώρα, με τα απόλυτα summer packs του καλοκαιριού

adv_gelshine.jpg

Αρχικά, περιποιήσου τα άκρα σου. Φυσικά, η ομορφιά φτάνει (και)… στα άκρα, με περισσότερες από 20 αποχρώσεις στη σειρά βερνικιών Gel Shine. Η νέα -εμπλουτισμένη με Έλαια Ωμέγα- σύνθεση της, σου προσφέρει επτά οφέλη: τελείωμα τύπου ζελέ, ζωηρό χρώμα, έντονη λάμψη, βάση, κάλυψη, προστασία και ενίσχυση!

adv_footworks.jpg

Εννοείται, ότι και η περιποίηση των ποδιών είναι απαραίτητη. Η Avon έχει φροντίσει και γι’ αυτό, παρουσιάζοντας το 4 σε 1 εργαλείο περιποίησης για τα πόδια με 4 εξαρτήματα (ράσπα, λίμα, ελαφρόπετρα και βούρτσα) καθώς και τα ειδικά προϊόντα της ανανεωμένης, αναζωογονητικής σειράς Footworks. Προσωπικά, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τη δροσιστική κρέμα της σειράς sugar lime mojito, τους απολεπιστικούς δίσκους για τα πόδια με χαμομήλι και γλυκολικό οξύ, για εύκολη απολέπιση σε ένα μόνο βήμα και το ενυδατικό balm με θαλασσινό αλάτι, που είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία.

adv_shineburst.jpg

Περνάω στο απόλυτο και… καυτό καλοκαιρινό μακιγιάζ! Η Avon παρουσιάζει το Shine Burst κραγιόν, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, σε 12 λαμπερές αποχρώσεις. Εγώ, το δοκίμασα ήδη και μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι είναι -αναμφισβήτητα- το πιο δροσερό κραγιόν της σεζόν! Μόνο τα αρώματά του από καρύδα, ρόδι και παπάγια, θα σε κάνουν όχι απλά να θέλεις να το φορέσεις, αλλά και…να το γευτείς! Συνδυάζεται άψογα με την κρεμώδη και αδιάβροχη σκιά ματιών της Avon, που έρχεται με ακόμα πιο λαμπερό χρώμα και σύνθεση που αντέχει στο νερό.  

Και μετά από τις ώρες ατελείωτες στην θάλασσα, ποια γυναίκα δεν θέλει να μοσχοβολάει;

adv_sceneessence.jpg

Γι’ αυτό με τη συλλογή αρωμάτων Scent Essence, η οποία περιέχει τρία απλά αρώματα που μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους μεταξύ τους, μπορείς να αυτοσχεδιάσεις, να δημιουργήσεις την δική σου μυρωδιά και να ξεχωρίζεις από όλους τους άλλους! Γίνε πιο «φρουτώδης» με το Blushing Rasberry, πιο «φρέσκια» με το Wild Bergamot και πιο «λουλουδάτη» και αρωματική με το Blooming Lotus ή φυσικά ανέμειξέ τα και φτιάξε τους δικούς σου συνδυασμούς.

Και τώρα, πιο όμορφη και σίγουρη από ποτέ, έφτασε η στιγμή να προστάτεψεις το δέρμα σου από τις έντονες και καυτές ακτίνες του ήλιου. Πώς θα τα καταφέρεις; Μα φυσικά με την ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών για το σώμα και το πρόσωπο.

adv_onthego.jpg

Βέβαια υπάρχει και after sun, αλλά και (θεϊκό) προϊόν για μαύρισμα χωρίς ήλιο! Όλα τους διαθέτουν προηγμένες συνθέσεις, που προστατεύουν από τις ακτίνες UV και θρέφουν την επιδερμίδα σε βάθος. Διατίθενται σε μορφή κρέμας ή σπρέι, για να επιλέξεις ανάλογα με το τι προτιμάς.

Τώρα το καλοκαίρι σου, με ΑΥΤΟ το μαγικό βαλιτσάκι απόκτησε… αυτοπεποίθηση, λάμψη, μαγεία! 

Καλές διακοπές, λοιπόν!

Μάθε περισσότερα για την Avon στο www.avoncosmetics.gr και συντονίσου στο www.avonblog.gr, για να βρεις tips και άλλα πολλά!

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Ο Έλον Μασκ έκανε σχόλιο στο Twitter/X για την Ελένη Τσολάκη!

«Ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

FOOD

Οι 10 τροφές πιο πλούσιες σε βιταμίνη Κ, που προτείνονται από διαιτολόγους

Αυτά τα φρούτα και λαχανικά γεμάτα βιταμίνη Κ και σας προσφέρουν σημαντικά οφέλη