Skip to main content

BEAUTY NEWS

Καφέ eyeliner: Γιατί να το προτιμήσεις φέτος το καλοκαίρι;

Σου δίνουμε την απάντηση!


Κέλλυ Νόβακ

Κάτι συμβαίνει τελευταία με το καφέ eyeliner. Από τότε που το φόρεσε η Kendall Jenner στο Met Gala, όλοι οι make-up artists έχουν αρχίσει να το προτείνουν όλο και περισσότερο στις γυναίκες. H αλήθεια είναι ότι όταν είδα και εγώ το μακιγιάζ της Kendall στο Met, πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Είχε έναν ρομαντισμό και μια φρεσκάδα που πραγματικά ξεχώριζε. Και σε αυτό βοήθησε σίγουρα το γεγονός ότι αντί του κλασικού μαύρου eyeliner χρησιμοποίησε μια καφέ απόχρωση.

Είναι γεγονός ότι το καφέ eyeliner ή μολύβι δίνει ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα από το μαύρο. Αλλά -αυτή την περίοδο ειδικά- είναι η κατάλληλη απόχρωση για να τονίσουμε το βλέμμα μας. Βλέπεις, το χειμώνα, λόγω του καιρού, πάντα προτιμάμε πιο έντονες αποχρώσεις, πιο εντυπωσιακά και «βαριά» μακιγιάζ και το μαύρο eyeliner είναι το καταλληλότερο για ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Το καλοκαίρι όμως, αναζητούμε ένα πιο «ελαφρύ» και φυσικό look στο μακιγιάζ μας και σε συνδυασμό με το ηλιοκαμμένο δέρμα μας, το καφέ eyeliner αποδίδει καλύτερα ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

Extra tip: Για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα σου προτείνω να το συνδυάσεις με μια μαύρη μάσκαρα.

Σημείωση: Το καφέ eyeliner θα αναδείξει άψογα το βλέμμα σου, ειδικά αν έχεις πράσινα, μελί ή γαλάζια μάτια!

brown-eyeliner-01.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.