Καλοκαίρι χωρίς αποτρίχωση γίνεται; ΔΕΝ γίνεται - AllYou.gr

Search

Καλοκαίρι χωρίς αποτρίχωση γίνεται; ΔΕΝ γίνεται

Γι' αυτό και το Strep Sugaring την κάνει... παιχνιδάκι!

14 Ιουνίου 2016
Συντάκτης : Kelly Novak

Ποιο σου έχω πει ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα το καλοκαίρι; Η αποτρίχωση φυσικά! Τώρα που έχεις περισσότερα σημεία του σώματός σου εκτεθειμένα, δεν νοείται να έχεις τρίχα επάνω σου! Είτε το θέλεις είτε όχι, έτσι έχουν τα πράγματα. Αλλά δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, γιατί το Strep σού λύνει κάθε πρόβλημα!

Πρόσφατα, το Strep, ο ειδικός στην Αποτρίχωση καλωσόρισε το καλοκαίρι με τον δικό του τρόπο, στο εστιατόριο Artisanal Lounge & Gardens στην Κηφισιά, με αφορμή την παρουσίαση της νέας του σειράς Sugaring.

Μέσα από ένα διαφορετικό απόγευμα γεμάτο μυρωδιές της Ανατολής, του μελιού και της καστανής ζάχαρης, αλλά και με άφθονο γέλιο, το Strep Sugaring, εμπνευσμένο από τα βάθη της Ανατολής & βασισμένο στην πανάρχαια συνταγή sugaring, υποδέχτηκε το καλοκαίρι.

2016_ strepsugaring _ mediaevent _01.jpg

2016_ strepsugaring _ mediaevent _02.jpg

Το Strep καινοτομεί για ακόμα μια φορά επενδύοντας στην εξειδίκευσή του στην αποτρίχωση και εξελίσσει την παραδοσιακή μέθοδο της Ανατολής σε μία νέα κατηγορία προϊόντων, το Strep Sugaring, κάνοντας εύκολα προσβάσιμα τα οφέλη του μελιού και της καστανής ζάχαρης σε όλες τις γυναίκες, κατά την διάρκεια της προσωπικής τους περιποίησης στο σπίτι.

Η αποτρίχωση με το Strep Sugaring είναι ένα είδος πολυτέλειας για την προσωπική περιποίηση της κάθε γυναίκας στο σπίτι, ένα είδος διασκέδασης. Γι’ αυτό το λόγο το Strep έδωσε την σκυτάλη της παρουσίασης σε δύο από τους καλύτερους stand-up comedians της γενιάς τους, τον Λάμπρο Φισφή και τον Δημήτρη Μακαλιά να μυήσουν τους καλεσμένους στον μαγικό κόσμο του.

Οι δυο stand-up comedians μετέδωσαν στιγμές άπειρου γέλιου στο κοινό, παρουσιάζοντας αυτοσχέδια σκετσάκια, βασισμένα στην πανάρχαια συνταγή του Strep Sugaring, αποδεικνύοντας ότι η αποτρίχωση πλέον μπορεί να γίνεται πανεύκολα στο σπίτι. Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταμάτησαν εδώ, μιας και ο Λάμπρος Φισφής και ο Δημήτρης Μακαλιάς ζήτησαν την βοήθεια του κοινού, καλώντας άτομα από αυτό να συμμετέχουν ενεργά σε κάποια από τα σκετσάκια που είχαν ετοιμάσει.

2016_ strepsugaring _ mediaevent _03.jpg

O Λάμπρος Φισφής και Δημήτρης Μακαλιάς

Παράλληλα, ο Ιάκωβος Πουτάκογλου και η Ζωή Ψαλλίδα καλωσόρισαν τους καλεσμένους, εξηγώντας την ιστορία της μεθόδου sugaring, γνωστής από την αρχαιότητα για τα ευεργετικά της αποτελέσματα -τόσο στην επιδερμίδα όσο και στον οργανισμό- και εξαιρετικά δημοφιλή στην Αίγυπτο, τις Αραβικές χώρες και τα παράλια της Μικράς Ασίας. Το ταξίδι αυτό συνεχίστηκε και η ανατολίτικη μορφή αποτρίχωσης κερδίζει ολοένα και περισσότερο κοινό στον δυτικό κόσμο στην σημερινή εποχή μέσα από τη καινοτόμα νέα σειρά Sugaring. 

2016_ strepsugaring _ mediaevent _05.jpg

Ο Ιάκωβος Πουτάκογλου (Group Brand Manager Cosmetics ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.) και η Ζωή Ψαλλίδα (Senior Brand Manager Cosmetics ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.)Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Hot αυτή τη στιγμή!