Skip to main content

BEAUTY NEWS

H Kendall Jenner κουρεύτηκε!

Δες ΤΩΡΑ το νέο της κούρεμα.


Κέλλυ Νόβακ

Όταν είσαι ένα μοντέλο τόσο γνωστό όσο η Kendall Jenner, είναι αναπόφευκτο να σε (παρ)ακολουθούν σε κάθε σου βήμα. Και όχι μόνο στο τι κάνεις, τι πίνεις, τι τρως, με ποιους κάνεις παρέα, αλλά και τι φοράς και πώς δείχνεις κάθε φορά που κάνεις μια δημόσια εμφάνιση.

Ε, λοιπόν, έτσι και έγινε! Η Kendall εμφανίστηκε πρόσφατα στο fashion show του Tyler the Creator και εκεί για πρώτη φορά είδαμε το νέο της κούρεμα! Έχουμε συνηθίσει την γνωστή καλλονή με μακριά καστανά μαλλιά και αυτό τώρα πρόκειται να αλλάξει για πάντα! Η ίδια φαίνεται να εμπνεύστηκε από την ετεροθαλή αδερφή της, Khloe γι' αυτό το κούρεμα, καθώς μόλις κούρεψε τα μαλλιά της στο πιο hot της σεζόν: Το short lob! Δηλαδή ένα μακρύ καρέ.

Στις εμφανίσεις που έχουμε δει ως τώρα (μια στο show αλλά και μια στο Instagram, από φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της), η Kendall έχει εφαρμόσει στο κούρεμα αυτό, τις πολυαγαπημένες σε όλες μας beach waves, ένα χτένισμα που φαίνεται να υποστηρίζει τέλεια.

Άλλη μια σταρ που… ενέδωσε σε αυτό το look. Μήπως πρέπει και εσύ;

2016-summer-kendallshaircut-02.jpg

2016-summer-kendallshaircut-01.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;