Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Ayurveda, εγώ και ο όμορφος εαυτός μου

Πώς μέσα από την αγαπημένη φιλοσοφία της Ayurveda, τα αντηλιακά Rosveda έγιναν ο δεύτερος (πιο όμορφος) εαυτός μου!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν ξέρω αν στο έχω πει μέχρι τώρα, αλλά είμαι οπαδός της Ayurveda.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις ήδη, πρόκειται για ένα είδος εναλλακτικής ιατρικής, την οποία επί 5.000 χρόνια,  χιλιάδες γιατροί χρησιμοποιούν για την θεραπεία ασθενών.

Είναι το παλαιότερο καταγεγραμμένο θεραπευτικό σύστημα στον κόσμο και προέρχεται από την Ινδία. Δεν πρόκειται για μια απλή, περιστασιακή μόδα. Είναι κάτι πολύ περισσότερα από αυτό. Είναι ένα σύνολο σοφίας, σχεδιασμένο για να βοηθάει τον άνθρωπο να παραμένει ακμαίος, συνειδητοποιώντας συγχρόνως το πλήρες δυναμικό του. Δίνει κατευθυντήριες γραμμές, για ιδανικές καθημερινές και εποχιακές συνήθειες διατροφής, συμπεριφοράς, τρόπου ζωής και σωστής χρήση των αισθήσεων.

 Η Ayurveda σου μαθαίνει ότι, υγεία είναι η ισορροπημένη και δυναμική ενσωμάτωση του περιβάλλοντος, του σώματος και του πνεύματος. Κι εγώ μέσα απ΄αυτή τη φιλοσοφία κατάφερα, μαθαίνοντας, να ανακαλύψω τον όμορφο εαυτό μου.

adv_rosveda_sun_01.jpg Φαντάζεσαι λοιπόν την έκπληξη και την χαρά μου, όταν  πρωτοαντίκρυσα  πηγαίνοντας στο αγαπημένο μου φαρμακείο για την αγορά «εξοπλισμού καλοκαιρινής ομορφιάς», τη νέα σειρά βιολογικών, αντηλιακών προϊόντων της Rosveda!

«Πρόκειται για ένα brand το οποίο έχει βασίσει  όλη του την φιλοσοφία, σε αυτήν της Ayurveda», μου είπε η εξειδικευμένη αισθητικός. Ενθουσιάστηκα!  Και άρχισα να  ρωτάω για να μάθω τα πάντα για τα Rosveda. Με τις προδιαγραφές της Ayurveda; E, δεν συναντάω και κάθε μέρα κλεισμένη σ’ ένα μπουκάλι αντηλιακού μια φιλοσοφία!

 Το γεγονός πως τα αντηλιακά της Rosveda είναι 100% φυτικά και οργανικά, με συστατικά από βιολογικές καλλιέργειες  στους πρόποδες των Ιμαλαΐων, ήταν το πρώτο πράγμα που με έκανε να θέλω να μάθω όλο και περισσότερα πράγματα γι αυτά. Μπαίνοντας και στο site της εταιρίας, (www.rosveda.gr) ανακάλυψα ότι πρόκειται για προϊόντα που που προέρχονται από βιολογικές, οργανικές καλλιέργειες, στους πρόποδες των Ιμαλαΐων στην Ινδία, ακολουθώντας αυστηρά τις προδιαγραφές που ορίζει η Ayurveda. 

Προσωπικά, έχω αρκετά ευαίσθητο δέρμα, οπότε είναι βασικό να ξέρω ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιώ είναι άκρως προσεγμένα ως προς την δημιουργία τους. Ειδικά, όταν πρόκειται να εκτεθώ στον ήλιο.

Πάντα στα πρώτα μου μπάνια στην θάλασσα, το δέρμα μου έχει την τάση να «ενοχλείται» από τον ήλιο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κοκκινίλες στο δέρμα μου. Εννοείται πως το Σαββατοκύριακο εφοδιάστηκα με αντηλιακό Rosveda (διατίθενται με δείκτη προστασίας SPF 30 και SPF 50+). Kαι, ω, του θαύματος, από την πρώτη κιόλας δοκιμή διαπίστωσα πως, πέρα από το γεγονός ότι απορροφάται αμέσως, χωρίς να αφήνει  λιπαρότητα, το αντηλιακό μου θεράπευσε τα εξανθήματα και τα εγκαύματα που είχα από την... προηγούμενη έκθεση μου στον ήλιο.  Να, ένα άγχος από το οποίο μπορώ, πια, να απαλλαγώ!

  adv_rosveda_sun_03.jpgΥπάρχει γενικά, η τάση μιας προσεγμένης, φαρμακευτικής σχεδόν αντιμετώπισης σε αυτά τα αντηλιακά. Προστατεύουν το δέρμα γενικότερα ακόμα και από την εισβολή μικροβίων και άλλων βλαβερών μικροοργανισμών, διατηρώντας το παράλληλα ενυδατωμένο. Φαίνεται να έχουν μια ισχυρή αναζωογονητική και αντιγηραντική δράση που βοηθάει στο να μειωθούν οι ρυτίδες, οι γραμμές έκφρασης και οι κηλίδες γήρανσης και όλα αυτά με άμεσα αποτελέσματα (εγώ τα χρησιμοποίησα μόλις ένα Σαββατοκύριακο και είδα αποτελέσματα). Δεν διστάζω να τα χαρακτηρίσω κορυφαία!

Και μιας αναφέρθηκα στην ενυδάτωση (ξέρεις πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση, ειδικά το καλοκαίρι), η Rosveda με… καλύπτει και σε αυτό το κρίσιμο κομμάτι της περιποίησης του προσώπου μου. Η κρέμα ημέρας, με υψηλό δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF 30, παρέχει και 24ωρη ενυδάτωση (οπότε ούτε εκεί έχω το άγχος να την ανανεώνω κάθε τρεις και λίγο) αλλά και σε αυτή την περίπτωση με προστατεύει από τους σοβαρούς κινδύνους του περιβάλλοντος, όπως τις βλαβερές επιπτώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας, την ατμοσφαιρική ρύπανση και τις επιβλαβείς καιρικές συνθήκες.

adv_rosveda_sun_04.jpg



Έχω κι άλλα καλά νέα! Χρησιμοποιώντας τα Rosveda, θα διαπιστώσεις πως: καταπραΰνουν τυχόν σπυράκια και ερεθισμούς και αποτρέπουν την εμφάνιση πανάδων, κηλίδων και δυσχρωμιών, ενώ είναι ιδανικά  για ευαίσθητα και προβληματικά δέρματα.

Να σου πω την αλήθεια μου νιώθω πολύ τυχερή σήμερα! Μπορεί και να σου φαίνομαι και γραφική. Αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν κανείς παίρνει την περιποίηση του δέρματος και του προσώπου του τόσο σοβαρά όσο εγώ, τότε σίγουρα θα νιώσει αυτό το συναίσθημα!

Σημαντική σημείωση: Όλα τα προϊόντα της Rosveda παpαρασκευάζονται σύμφωνα με την έγκριση του FDA και ανταποκρίνονται σε όλα τα πρότυπά του. Διαθέτουν ΚΑΙ πιστοποίηση GMP. Διανέμονται σε Αμερική, Αυστραλία, Ιαπωνία, Αραβικές χώρες, Γαλλία, Αγγλία, Ολλανδία, Κύπρο κα. Το εργοστάσιο παραγωγής είναι πιστοποιημένο με ISO 9001 και βρίσκεται στα Ιμαλάϊα.

Για περισσότερα μπες εδώ: http://rosveda.gr/

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν