Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η αποτρίχωση είναι κάτι απλό!

Το Strep σου εύχεται «Καλό Καλοκαίρι» με τις νέες σειρές προϊόντων αποτρίχωσης!


Κέλλυ Νόβακ

Εντάξει, είναι καλοκαίρι. Και είμαστε γυναίκες. Και θέλουμε να δείχνουμε πάντα άψογες με τα πανέμορφα, σέξι, καλοκαιρινά μας, κοντά φορεματάκια. Η ομορφιά θέλει θυσίες, τι να κάνουμε; Και μια από αυτές είναι η αποτρίχωση. Βασική υποχρέωση. Από τις πρώτες στην λίστα των «υποχρεώσεων» της καλοκαιρινής μας περιποίησης.  Σου μίλησα, πριν, για θυσίες; Γράψε λάθος φιλενάδα, γιατί ο… κόσμος σου πρόκειται να αλλάξει για πάντα! Mε Strep

Δεν θεωρείται τυχαία ο ειδικός στην αποτρίχωση: το Strep έχει μεγάλη παράδοση και ιστορία στη μεθοδολογία της αποτρίχωσης. Αλλά δεν μας αρκεί μόνο η παράδοση και ιστορία. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε πρέπει να είναι αποτελεσματικά, αξιόπιστα, εύκολα στη χρήση, να καλύπτουν δηλαδή τις ανάγκες μας σήμερα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και όταν συμβαίνει αυτό και το δέρμα σου γίνεται πιο απαλό, όμορφο και λείο, τότε τι άλλο να ζητήσεις; Μόνο το να αποτελεί την πιο value for money επιλογή, κι αυτό επίσης το Strep το καταφέρνει!

apotrixosi.jpg

Το Strep φέτος το καλοκαίρι παρουσιάζει 3 προϊόντικές σειρές, την Crystal, Argan Oil και Sugaring, για τέλειο αποτέλεσμα. H καθεμία καλύπτει κάθε σου ανάγκη στο θέμα της αποτρίχωσης, ενώ παράλληλα προστατεύει άψογα το δέρμα σου!

Διάλεξε ανάμεσα στις τρεις μοναδικές σειρές που περιλαμβάνουν αποτριχωτικές ταινίες για το σώμα, το πρόσωπο και το μπικίνι αλλά και κρέμες για πλήρη ενυδάτωση μετά την αποτρίχωση. Εμείς δοκιμάσαμε και τις τρεις και σου γράφουμε γιατί να προτιμήσεις την κάθε σειρά.

Σειρά Crystal        

family_strep _crystal_all_01.jpgΧρησιμοποιήσαμε τις ταινίες Face Strips Crystal στο μπικίνι, μουστάκι αλλά και σε άλλες μικρές επιφάνειες (χάρη στη μικρή τους επιφάνεια) και για τις μεγαλύτερες επιφάνειες του σώματος (γάμπες, μπράτσα, μασχάλες) βασιστήκαμε στις ταινίες Body Strips Crystal.

Χάρη στη σύνθεσή της, με έλαιο καμέλιας και βιταμίνη Ε, η σειρά Crystal σου εγγυάται απαλή και αποτελεσματική αποτρίχωση, με ενυδατική και προστατευτική δράση. Η τρίχα γίνεται πιο αδύναμη και αρχίζει να εξαφανίζεται με τη συχνή χρήση των προϊόντων της σειράς. Και εσύ μπορείς να ολοκληρώσεις τη διαδικασία με τις κρέμες για το σώμα και το πρόσωπο που καταπραΰνουν το δέρμα μετά την αποτρίχωση.

Γιατί να την επιλέξεις:

Αδιαμφισβήτητα είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος αποτρίχωσης, αλλά και ιδανική σειρά για εσένα που χρειάζεσαι έξτρα ενυδάτωση. Τα Strep Face & Body strips Crystal είναι διάφανα, κι έτσι μπορείς να ελέγξεις την αποτελεσματικότητα. Είναι έτοιμα για χρήση, χωρίς καμία περαιτέρω διεργασία.

Σειρά Argan Oil

adv-strepsummer2016-02.jpg Η σειρά Argan Oil, περιέχει Αργανέλαιο, λάδι γνωστό από την αρχαιότητα για τις ενυδατικές και μαλακτικές του ιδιότητες. Το Αργανέλαιο προέρχεται από ένα δέντρο που το βρίσκουμε στο Νότιο Μαρόκο και που η χρήση του στα καλλυντικά μετράει πολλά χρόνια πίσω. Η σειρά περιλαμβάνει αποτριχωτικές ταινίες για το πρόσωπο και την περιοχή μπικίνι, για το σώμα, κρέμα προσώπου και σώματος.

Γιατί να την επιλέξεις:

Γιατί εξασφαλίζει τέλεια αποτρίχωση, αλλά και γιατί αφήνει στο δέρμα σου βελούδινη απαλότητα και λεία μεταξένια υφή.

Σειρά Sugaring

 

family_strep_sugaring_02.jpg

Το Strep Sugaring είναι εμπνευσμένο από τα βάθη της Ανατολής και βασίζεται σε μια συνταγή που ήταν πολύ δημοφιλής στις Αραβικές χώρες και που έχει διασωθεί στις μέρες μας χάρη στα ευεργετικά της αποτελέσματα. Το Strep Sugaring, λοιπόν, αποτελείται από συστατικά καστανής ζάχαρης και μελιού τα οποία του δίνουν πλήθος πλεονεκτημάτων. Απομακρύνει τις ρίζες της τρίχας, αφήνοντας το δέρμα απαλό για 4 με 6 εβδομάδες. Η σειρά περιλαμβάνει αποτριχωτικές ταινίες για το πρόσωπο και τη περιοχή μπικίνι, ταινίες για το σώμα, κερί wax.

Γιατί να την επιλέξεις:

Είναι φυσικό προϊόν, βασισμένο σε μια πανάρχαια συνταγή, είναι απολύτως φιλικό με το δέρμα, προσκολλάται στις τρίχες και όχι στο δέρμα, έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις «κοντές» τρίχες και έχει αποτέλεσμα ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους