Skip to main content

BEAUTY NEWS

#SheaButter: Το θαυματουργό βούτυρο που θα… γιατρέψει τα μαλλιά σου

Δοκίμασέ το ΤΩΡΑ!


Κέλλυ Νόβακ

Ένα μυστικό της φύσης ήταν καλά κρυμμένο -επί σειρά ετών- βαθιά στην καρδιά των τροπικών περιοχών της Αφρικής. Πρόκειται για το δέντρο Shea Karite, από τους καρπούς του οποίου παράγεται το «θαυματουργό» βούτυρο Shea butter. Ένα μοναδικό προϊόν, πλούσιο σε φυσική κερατίνη, βιταμίνες Α, Ε και F, στοιχειώδη λιπαρά οξέα και αμινοξέα. Όλα όσα χρειάζονται δηλαδή για να ενυδατωθούν τα μαλλιά μας και να προστατευθούν από τις φθορές.

Ο Mike Sabag, εμπνευστής και δημιουργός του "Morrocan oil",  ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε και  «έκλεισε» όλες αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες σε ένα μπουκάλι. Μετά το argan oil, που ήταν το βασικό συστατικό του «πρώτου του παιδιού», δημιούργησε το Saryna Key, βασισμένο στον αφρικανικό καρπό shea, από τον οποίο παράγεται το «ευεργετικό» βούτυρο. Η γνωριμία του με τη Saryna Commodore, πεπειραμένη ανθρωπολόγο και κόρη φαρμακοποιού, ήταν το έναυσμα για έρευνα και δημιουργία. Μαζί ανακάλυψαν τα οφέλη του shea butter και δημιούργησαν μια καλλυντική και φαρμακευτική σειρά προϊόντων για τα μαλλιά. Το όνομα της σειράς Saryna Key παραπέμπει στο «κλειδί της Saryna για υγεία και ομορφιά».

Δύο από τις συλλογές της σειράς Shea Butter βρίσκονται ήδη στα ράφια των κομμωτηρίων από την Ελληνική εταιρεία Hair Pro, που κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των προϊόντων κομμωτικής. Οι συγκεκριμένες σειρές, οι οποίες δημιουργήθηκαν με στόχο να θρέφουν τα φθαρμένα και λεπτά μαλλιά, περιλαμβάνουν φυσικές προσθήκες, όπως σιτάρι, μήλο, βαμβάκι και πρωτεΐνες μεταξιού, καθώς και αμινοξέα.

Τι περιμένεις; Δοκιμάσέ τις τώρα!

2016-sheabutter-sayanekey-01.jpg

2016-sheabutter-sayanekey-02.jpg

2016-sheabutter-sayanekey-03.jpg

2016-sheabutter-sayanekey-04.jpg

2016-sheabutter-sayanekey-05.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του