Έχεις tattoo; Αυτό είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ αντηλιακό για σένα - AllYou.gr

Search

Έχεις tattoo; Αυτό είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ αντηλιακό για σένα

Γιατί καλοκαίρι είναι... Όλα στιγμές Carroten!

05 Ιουλίου 2016

Εντάξει, σίγουρα κι εσύ, όπως κι εγώ, χρησιμοποιείς Carroten το καλοκαίρι. Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσα καλοκαίρια έχω αποκτήσει ηλιοκαμμένο δέρμα με την γνωστή σε όλους μας «μαρμελάδα» (αναφέρομαι φυσικά στην μαυριστική κρέμα του brand)!

Αλλά, φέτος, η Carroten σε… προσκαλεί να δημιουργήσεις νέες αναμνήσεις και νέες στιγμές, με την βοήθεια της μουσικής και του νέου Carroten Tattoo Protection Oil!

Έχοντας ταυτίσει το όνομα του με το hit του καλοκαιριού, το Carroten έδωσε το δικό δυναμικό παρών με το Tattoo Protection Oil, στο video clip του νέου single του ανερχόμενου Αναστάσιου Ράμμου, του νέου καλλιτέχνη της Panik Records, το «όλα Στιγμές» (Φάλαινες), του οποίου την μουσική υπογράφει ο ίδιος, ενώ τους στίχους η Ράνια Ευγιώ.

Έχοντας και εγώ μερικά εμφανή τατουάζ στο σώμα μου, όταν έμαθα για το νέο λάδι της Carroten, ενθουσιάστηκα! Το Carroten Tattoo Protection Oil είναι το λάδι προστασίας που δημιούργησε το brand, ειδικά για τις ανάγκες της επιδερμίδας με τατουάζ. Ο συνδυασμός αντηλιακών φίλτρων και περιποιητικών παραγόντων του Tattoo Protection Oil, προφυλάσσει αποτελεσματικά την περιοχή του τατουάζ, παρέχοντας ταυτόχρονα συνολική φροντίδα στο δέρμα.

Σημείωση: Το τραγούδι Όλα Στιγμές (Φάλαινες) κυκλοφορεί από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ!

carroten-tattoo-oil-16-01.jpg

carroten-tattoo-oil-16-02.jpg

carroten-tattoo-oil-16-03.jpg

carroten-tattoo-oil-16-04.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης