Η αγαπημένη σταρ του Game of Thrones ΜΟΛΙΣ έκανε μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά της - AllYou.gr

Search

Η αγαπημένη σταρ του Game of Thrones ΜΟΛΙΣ έκανε μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά της

Πρωτοπορεί και πάλι το… Σταρκέικο!

15 Ιουλίου 2016

Δεν ξέρω αν είσαι φαν του Game of Thrones. Μάλλον είσαι. Όλη η υφήλιος είναι. Είναι μια καταπληκτική σειρά εξάλλου, στο σύνολό της: Σεναριακά, σκηνοθετικά, σκηνογραφικά, ενδυματολογικά και η λίστα συνεχίζεται. Φυσικά, οι χαρακτήρες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Εμένα, ένας από τους αγαπημένους μου, είναι αυτός της Arya Stark.

Η Maisie Williams ενσαρκώνει τη μαχητική Arya πολύ επιτυχημένα. Είναι μοναδική, δυναμική και καταφέρνει να τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω της. Κάτσε, μιλάω για τον χαρακτήρα ή για την ηθοποιό; Μάλλον και για τους δύο! Γιατί, απ’ όσο έχω παρακολουθήσει λίγο την Maisie, δεν είναι μια «κοινή» ηθοποιός του Hollywood! Είναι trendsetter και πρωτοποριακή. Αν δεν με πιστεύεις, θα με πιστέψεις με την αλλαγή που μόλις έκανε στα μαλλιά της!

Ο φακός απαθανάτισε την νεαρή Maisie με το χαρακτηριστικό bob κούρεμά της και το -πλέον- ombré mermaid blue μαλλί της! Ναι, καλά διάβασες! Και τώρα θα το δεις και με τα μάτια σου! Να σου πω όμως κάτι; Μου αρέσει πολύ. Το υποστηρίζει άψογα και είναι μια απόχρωση που πιστεύω ότι θα φορεθεί πολύ φέτος το καλοκαίρι.

Μήπως να εμπνευστείς και εσύ από την Maisie και να κάνεις και εσύ την διαφορά; Εγώ, πάντως το σκέφτομαι ήδη…

ΠΡΙΝ

got-star-maisiewilliams-hair-01.jpg

ΜΕΤΑ

got-star-maisiewilliams-hair-02.jpg

got-star-maisiewilliams-hair-03.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!