Αυτή είναι η ΝΕΑ, επαναστατική μέθοδος αποτρίχωσης που έχει ξετρελάνει όλες τις Αμερικανίδες - AllYou.gr

Search

Αυτή είναι η ΝΕΑ, επαναστατική μέθοδος αποτρίχωσης που έχει ξετρελάνει όλες τις Αμερικανίδες

Την περιμένουμε πως και πως! 

31 Ιουλίου 2016

Ξέρεις ότι πάντα προσπαθώ να ανακαλύπτω νέες τεχνικές και τάσεις ομορφιάς που μπορούν να διευκολύνουν την καθημερινότητά μας. Έστω και αν αυτές δεν έχουν ακόμα φτάσει στα… παράλια της χώρας μας. Μέχρι τότε, θα σου τα αποκαλύπτω εγώ!

Σήμερα, λοιπόν, θα μιλήσουμε για τη νέα καταπληκτική μέθοδο αποτρίχωσης. Πρόκειται για την νέα τάση του sugaring, η οποία είναι μια επαναστατική και πιο ασφαλής μέθοδος αποτρίχωσης. Λέω «επαναστατική», καθώς πρόκειται για μια πάστα από ζάχαρη, νερό και λεμόνι η οποία κολλάει πάνω στο δέρμα και αφαιρεί εις βάθος τις τρίχες. Λέω «ασφαλής» γιατί δεν είναι καυτή (όπως το κερί), άρα δεν υπάρχει φόβος καψίματος του δέρματος, ενώ δεν προκαλεί δερματικές βλάβες ή ενοχλήσεις μετά την χρήση της.

Ο νέος αυτός τρόπος αποτρίχωσης έχει γίνει ήδη γνωστός στην Αμερική και ειδικά το Los Angeles και μπορώ να καταλάβω γιατί:

1ον: Είναι πιο «φιλικός» προς το δέρμα

2ον: Είναι πιο υγιεινός 

3ον: Δεν αφήνει κατάλοιπα στο δέρμα μετά την εφαρμογή (όπως το κερί)

4ον : Κρατάει περισσότερο απ’ ότι η αποτρίχωση με κερί

Για όλους αυτούς τους λόγους, λοιπόν, όλες οι Αμερικανίδες προτιμούν την μέθοδο του sugaring. Ελπίζω να την χρησιμοποιούμε και εμείς σύντομα!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης