Skip to main content

BEAUTY NEWS

H συνεργασία της Taraji P. Henson με την MAC

Και η… αυτοκρατορεία συνεχίζεται!


Κέλλυ Νόβακ

Μια Cookie Lyon δεν υπήρχε περίπτωση να μην δημιουργήσει την δική της σειρά μακιγιάζ για ένα από τα πιο επιτυχημένα brands του κόσμου. Φυσικά, αναφέρομαι στην ταλαντούχα ηθοποιό Taraji P. Henson η οποία αν και ήδη γνωστή στον χώρο του κινηματογράφου (έχει προταθεί και για Oscar στο παρελθόν) έγινε ακόμη πιο γνωστή με τον ρόλο της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Empire (=αυτοκρατορεία), ως η δυναμική Cookie Lyon. Έχοντας δικαιωματικά λοιπόν τραβήξει όλα τα βλέμματα και πάλι πάνω της, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και από αυτό της MAC Cosmetics η οποία παρακολουθώντας την επιτυχημένη και stylish πορεία της τα τελευταία δύο χρόνια, της πρότεινε να συνεργαστούν. Το αποτέλεσμα: Η σειρά “Taraji x MAC”, μια capsule συλλογή μακιγιάζ τόσο λαμπερή, όσο και η ίδια η ηθοποιός.

Η συλλογή θα περιλαμβάνει ένα eyeliner, ένα κραγιόν σε nude απόχρωση, δύο highlighters, μια μάσκαρα και ένα πινέλο μακιγιάζ και θα είναι διαθέσιμη από τις 6 Σεπτέμβρη.

Λες να την προλάβουμε πριν εξαντληθεί;

capsulecollection-tarajixmac-01.jpgcapsulecollection-tarajixmac-02.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.