8ο Greece Race for the Cure®: Τρέξε και εσύ στον πιο σημαντικό αγώνα… ζωής - AllYou.gr

Search

8ο Greece Race for the Cure®: Τρέξε και εσύ στον πιο σημαντικό αγώνα… ζωής

Η Frezyderm σε προ(σ)καλεί να συμβάλλεις και εσύ στον σημαντικό αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

06 Σεπτεμβρίου 2016

Η Frezyderm υποστηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά, ως επίσημος χορηγός τον Αγώνα Susan G. Komen Greece Race for the Cure® 2016 και σε προσκαλεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στο Ζάππειο για έναν αγώνα ζωής!

Συνεχίζοντας να αποδεικνύει έμπρακτά την κοινωνική της ευθύνη, η Frezyderm συμμετέχει με τη δική της ομάδα στον 8ο Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου, που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με την έγκριση της Αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen ® και σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Σε αυτόν τον Αγώνα, στόχος δεν είναι μόνο η ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και η απομυθοποίηση της νόσου, αλλά και να γιορτάσουμε τη ζωή μαζί με τις γυναίκες survivors! Στις 25 Σεπτεμβρίου, γινόμαστε όλοι ένα στην ομάδα «Frezyderm», στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και τα προγράμματα που παρέχονται δωρεάν στις γυναίκες.

Δήλωσε λοιπόν και εσύ τη συμμετοχή σου στο 8ο Greece Race for the Cure® εδώ ηλεκτρονικά, είτε σε ένα από τα σημεία εγγραφών σε όλη την Αττική μέχρι τις 20/09. Μάθε περισσότερες πληροφορίες ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στο www.greecerace.gr ή σ’ ένα από τα σημεία εγγραφών.

Και μην ξεχνάς: Για κάποιες γυναίκες κάθε μέρα είναι αγώνας. Όλοι τρέχουν στον αγώνα τους.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!