Skip to main content

BEAUTY NEWS

Όταν η Kylie Jenner έβαψε τα μαλλιά της ξανθά

Όλος ο κόσμος τρελάθηκε με αυτή την αλλαγή στα μαλλιά της γνωστής ριάλιτι σταρ.


Κέλλυ Νόβακ

Τις τελευταίες μέρες δεν έχω σταματήσει να διαβάζω για την ριζική αλλαγή που έκανε η Kylie Jenner στα μαλλιά της! Και για να το ξορκίσω εντελώς αυτό το νέο, αποφάσισα να σου μιλήσω και εγώ για αυτό. Τα πράγματα είναι απλά: Η γνωστή ριάλιτι σταρ, άφησε για λίγο στην άκρη την τεράστια συλλογή από περούκες που διαθέτει και αποφάσισε να κάνει μια… ρεαλιστική αλλαγή στα μαλλιά της. Έγινε λοιπόν ξανθιά. Όχι, απλά ξανθιά. Ξανθιά με πλατινέ μαλλί.

Η ίδια αποκάλυψε την νέα της απόχρωση από το Snapchat και αμέσως όλοι τις οι πιστοί φαν, έπαθαν… τρέλα (η φυσιολογική συμπεριφορά εξάλλου…). Αλλά για να είμαι ειλικρινής, υπάρχει κάτι που μου αρέσει σε αυτή της την αλλαγή. Νομίζω ότι η ίδια πρέπει να εμπνεύστηκε από την θρυλική Marilyn Monroe και για την απόχρωση αλλά και για το κούρεμα των μαλλιών της.  Και μια φωτογραφία που πόσταρε στο προφίλ της στο Instagram νομίζω ότι επιβεβαιώνει το γεγονός αυτό.

Όπως και να έχει, το θέμα είναι ένα: Τα πλατινέ μαλλιά κάνουν comeback! Στο λέω καιρό τώρα! Μήπως λοιπόν, να ακολουθήσεις και εσύ τα βήματα της Kylie; Ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις πάντως, πρώτα συμβουλέψου την / τον κομμωτή σου πριν το κάνεις. Μην κάψεις και όλες σου τις τρίχες με σκοπό να υπακούσεις τις τάσεις της μόδας…

blonde-kylie-marilyn-01.jpgblonde-kylie-marilyn-02.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.