Skip to main content

BEAUTY NEWS

H ομορφιά πηγάζει από την ψυχή μας

Η Garnier στηρίζει την ομορφιά της ψυχής σαν επίσημος συνεργάτης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας


Κέλλυ Νόβακ

Η Garnier αναδεικνύει την φυσική ομορφιά που πηγάζει από μέσα μας. Ως ένα brand που βασίζεται σε ενεργά φυσικά συστατικά, συμβάλει στην αληθινή, αυθεντική, ελκυστική ομορφιά που ενώνει τους ανθρώπους και τους ωθεί να αγαπήσουν αυτό που πραγματικά είναι. Εκπέμπει την εσωτερική δύναμη του καθενός από μας, την όρεξη για τη ζωή, την ενέργεια, την δράση, την αισιοδοξία, πιστεύοντας στην δύναμη της φύσης.

Μία δύναμη, που την ξεπερνά μόνο η δύναμη της ψυχής. Με γνώμονα αυτή τη δύναμη και με πίστη στον άνθρωπο και τις δυνατότητες του, η Garnier επιλέγει φέτος να στηρίξει τον πολύ σημαντικό θεσμό των Ελλήνων αθλητών Παραολυμπιακών Αγώνων. Ο θεσμός των Παραολυμπιακών συμβολίζει την δύναμη της ψυχής και πως ξεπερνώντας τον εαυτό μας μπορούμε να επιτύχουμε τα φαινομενικά ακατόρθωτα.

Η Garnier με υπερηφάνεια στηρίζει την ομορφιά της ψυχής ως επίσημος συνεργάτης  της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας ενισχύοντας  χρηματικά την προετοιμασία και την συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2016 στο Ρίο, προάγοντας παράλληλα την αξία του Αγωνίζεσθαι.

#garniergr #mazipiodynata

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.