Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τα διάσημα κορίτσια που επανέφεραν στη μόδα τα (πολύ) ίσια μαλλιά

Δες, ζήλεψε και βρες τον τρόπο να αποκτήσεις και εσύ μαλλί πρόκα.


Κέλλυ Νόβακ

Μέχρι και τώρα καλά ήμασταν. Είχαμε μπει αρκετά στην λογική του «χαλαρού» και ανέμελου ύφους στα μαλλιά μας, μέχρι που ήρθε η Bella Hadid και η Rihanna και μας τα χάλασαν όλα! Και το έκαναν με τον… παλιό και πατροπαράδοτο τρόπο. Ισιώνοντας τέλεια τα μαλλιά τους. «Πρόκα» αυτό που λέγαμε οι φίλες μεταξύ μας, στα νιάτα μας. Και να, που πριν προλάβω να γεράσω για τα καλά, η μόδα κάνει τώρα τον κύκλο της, θελοντας να αρχίσουμε να ισιώνουμε και πάλι, άψογα τα μαλλιά μας και να κάνουμε το σίδερο ισιώματος το b.f.f μας.

Τα καλά νέα είναι ότι σε αντίθεση με την εποχή μου, τώρα έχουμε ένα σωρό προϊόντα που κάνουν αυτή την διαδικασία, εύκολη. Και ακόμη καλύτερα υπάρχουν προϊόντα που προστατεύουν τα μαλλιά μας από την θερμότητα (εγώ προσωπικά λατρεύω το Nectar Thermique της Kerastase από την σειρά Nutritive)  του σεσουάρ και έτσι δεν θα έχουμε τουλάχιστον τον φόβο, ότι θα μας μείνει καμιά τούφα στο χέρι.

Επίσης, το άλλο θετικό είναι ότι αυτό το χτένισμα αποτιεί φόρο στον μινιμαλισμό, κάτι που δεν με χαλάει καθόλου όταν θέλουμε να αποδώσουμε crisp και εκλεπτυσμένα looks. Υπάρχει γενικά, πολύ «έδαφος» ως προς το στιλ που θέλει να αποδώσει κανείς με αυτό το χτένισμα το οποίο λειτουργεί σαν «λευκός καμβάς» σε μια εμφάνιση.

Τι περιμένεις λοιπόν; Ξεκίνα και εσύ το ίσιωμα!

straight-hair-trend-01.jpg

Rihanna

straight-hair-trend-02.jpg

Bella Hadid

straight-hair-trend-03.jpg

Jessica Hart

straight-hair-trend-04.jpg

Kendall Jenner

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.