Τα διάσημα κορίτσια που επανέφεραν στη μόδα τα (πολύ) ίσια μαλλιά - AllYou.gr

Search

Τα διάσημα κορίτσια που επανέφεραν στη μόδα τα (πολύ) ίσια μαλλιά

Δες, ζήλεψε και βρες τον τρόπο να αποκτήσεις και εσύ μαλλί πρόκα.

19 Σεπτεμβρίου 2016

Μέχρι και τώρα καλά ήμασταν. Είχαμε μπει αρκετά στην λογική του «χαλαρού» και ανέμελου ύφους στα μαλλιά μας, μέχρι που ήρθε η Bella Hadid και η Rihanna και μας τα χάλασαν όλα! Και το έκαναν με τον… παλιό και πατροπαράδοτο τρόπο. Ισιώνοντας τέλεια τα μαλλιά τους. «Πρόκα» αυτό που λέγαμε οι φίλες μεταξύ μας, στα νιάτα μας. Και να, που πριν προλάβω να γεράσω για τα καλά, η μόδα κάνει τώρα τον κύκλο της, θελοντας να αρχίσουμε να ισιώνουμε και πάλι, άψογα τα μαλλιά μας και να κάνουμε το σίδερο ισιώματος το b.f.f μας.

Τα καλά νέα είναι ότι σε αντίθεση με την εποχή μου, τώρα έχουμε ένα σωρό προϊόντα που κάνουν αυτή την διαδικασία, εύκολη. Και ακόμη καλύτερα υπάρχουν προϊόντα που προστατεύουν τα μαλλιά μας από την θερμότητα (εγώ προσωπικά λατρεύω το Nectar Thermique της Kerastase από την σειρά Nutritive)  του σεσουάρ και έτσι δεν θα έχουμε τουλάχιστον τον φόβο, ότι θα μας μείνει καμιά τούφα στο χέρι.

Επίσης, το άλλο θετικό είναι ότι αυτό το χτένισμα αποτιεί φόρο στον μινιμαλισμό, κάτι που δεν με χαλάει καθόλου όταν θέλουμε να αποδώσουμε crisp και εκλεπτυσμένα looks. Υπάρχει γενικά, πολύ «έδαφος» ως προς το στιλ που θέλει να αποδώσει κανείς με αυτό το χτένισμα το οποίο λειτουργεί σαν «λευκός καμβάς» σε μια εμφάνιση.

Τι περιμένεις λοιπόν; Ξεκίνα και εσύ το ίσιωμα!

straight-hair-trend-01.jpg

Rihanna

straight-hair-trend-02.jpg

Bella Hadid

straight-hair-trend-03.jpg

Jessica Hart

straight-hair-trend-04.jpg

Kendall JennerΑκολούθησε το allyou στο Instagram!