Skip to main content

BEAUTY NEWS

Δες τα τέλεια beauty looks από το show της Victoria Beckham

Η γνωστή σχεδιάστρια χρησιμοποιεί προϊόντα από την νέα της συλλογή για την Estée Lauder.


Κέλλυ Νόβακ

Μετά από ένα επιτυχημένο fashion show όπου η γνωστή σχεδιάστρια Victoria Beckham παρέδωσε «χαλαρά» κομψά σύνολα, δίνοντας μια νέα ματιά στο επίσημο ντύσιμο, δεν θα μπορούσαμε παρά να θέλουμε να αναλύσουμε ένα-ένα το κάθε outfit από την συλλογή. Αλλά ίσως τελικά να μην το κάνω αυτό. Γιατί αρχίζω σιγά-σιγά να συνειδητοποιώ την σημαντικότητα που έπαιξε το μακιγιάζ στα looks αυτά. Έπαιξαν καταλυτικό χαρακτήρα τελικά στο αποτέλεσμα που ήθελε να αποδώσει η σχεδιάστρια και γι΄αυτό έχει να ευχαριστεί την Estée Lauder.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν τα προϊόντα από την δική της συλλογή καλλυντικών μακιγιάζ, την οποία δημιούργησε σε συνεργασία με το γνωστό brand, η Victoria κατάφερε να προσφέρει στις εμφανίσεις πάνω στην πασαρέλα, αυτό το μινιμαλιστικό δυναμισμό που χαρακτήριζαν τα beauty looks της συλλογής για την Άνοιξη 2017.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που χρησιμοποιώ την Estée Lauder makeup συλλογή για το show μου αυτή την σεζόν. Η αρχή για την νέα συλλογή μακιγιάζ μου ήταν ένα όμορφο δέρμα- και παρέμεινα πιστή σε αυτό με τo beauty look για το S/S ’17 show. Το μακιγιάζ αντικατοπρίζει πραγματικά το σίγουρο ελεύθερο πνεύμα της Ready-to-Wear συλλογής μου αυτή την σεζόν, οπότε η επιλογή των χρωμάτων ήταν αρκετά ανάλαφρη και εφαρμόστηκε σε τολμηρές πινελιές πάνω από το μάτι. Σε γενικές γραμμές το look δεν έδειχνε τόσο άψογο ή προμελετημένο.»

Η Victoria Beckham Estée Lauder θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από την 1η Οκτωβρίου.

Beckham_Estée_Lauder_SS17_01.jpgBeckham_Estée_Lauder_SS17_02.jpgBeckham_Estée_Lauder_SS17_03.jpgBeckham_Estée_Lauder_SS17_04.JPG

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.