Skip to main content

BEAUTY NEWS

Πως μια λεύκανση δοντιών μου άλλαξε την ζωή

Βρες το… χαμένο σου χαμόγελο και χτίσε και πάλι την αυτοπεποίθησή σου με την βοήθεια των Smileworks.


Κέλλυ Νόβακ

Photo credits: Νικόλας Κομίνης

Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να χαμογελάει. Ακόμα και τις πιο δύσκολες ώρες ή στιγμές της ζωής μου προσπαθώ πραγματικά να βρω την διάθεση για να χαμογελάσω. Γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι ένα χαμόγελο μπορεί να αλλάξει όλη μου την ημέρα. Και όχι μόνο την δική μου, αλλά ίσως μέχρι και κάποιου άλλου ανθρώπου.

Παρόλα αυτά, συχνά κάτι με σταματάει από το να χαμογελάω. Και είτε θέλεις να το πιστέψεις, είτε όχι, είναι το «πραγματικό» μου χαμόγελο. Αν και φανατική αντι-καπνίστρια και άνθρωπος σχεδόν υποχόνδριος με τα θέματα της υγιεινής, έχω αυτό που λέμε «κακή πάστα» δοντιών. Το χρώμα τους τουλάχιστον αποδεικνύει αυτό. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω κάτι για αυτό. Σκέφτηκα λοιπόν, την πιθανότητα μιας λεύκανσης δοντιών. Ρώτησα λοιπόν «τριγύρω» και πολλοί που είπαν την εμπειρία τους από τον οδοντίατρό τους. Δεν ήταν όλες καλές. Σε πολλές περιπτώσεις η διαδικασία αυτή σε ένα οδοντιατρείο, επηρέασε μέχρι και το σμάλτο των δοντιών τους. Αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος μόνο που δίστασα να κάνω μια τέτοια επιλογή. Το να το κάνω μια τέτοια θεραπεία σε έναν οδοντίατρο, πέρα του ότι απαιτεί ένα σεβαστό ποσό χρημάτων, είχα την αίσθηση ότι σαν γυναίκα, ίσως να μην καταλάβαινε τις ανάγκες μου. Δεν ξέρω γιατί. Θα ένιωθα πιο ασφαλής κάνοντας αυτή την διαδικασία σε ανθρώπους που ασχολούνται με την «εικόνα». Και εννοώ με το να βοηθήσουν στην βελτίωση της εικόνας, μιας γυναίκας ή και ενός άνδρα φυσικά. Έτσι λοιπόν ανακάλυψα τα καταστήματα Smileworks

smileworks_01.jpg

 

Τα τρία καινούργια καταστήματα της αλυσίδας Smileworks (στην Κηφισιά, τα Μελίσσια και το Κολωνάκι) μετρούν μόλις λίγους μήνες ζωής, αλλά φαίνεται να αρχίζουν σιγά-σιγά να κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους. Νομίζω ότι είναι το μόττο τους “Building Confidence” το οποίο με παρότρυνε να τους επισκεφθώ. Γιατί αυτό είναι τελικά το νόημα. Μια λεύκανση δοντιών σου «χτίζει» την αυτοπεποίθηση και βελτιώνει την εικόνα σου τόσο, ώστε να θέλεις πραγματικά να χαμογελάς όλη την ημέρα! Τι προσφέρουν τα Smileworks; Ουσιαστικά πρόκειται για μια καλλυντική λεύκανση δοντιών που γίνεται με ειδικά gel από φυσικά συστατικά και λαμπτήρες ψυχρού φωτός LED τελευταία τεχνολογίας.
 
Θέλοντας λοιπόν να ζήσω πραγματικά αυτή την εμπειρία, η υπεύθυνη επικοινωνίας των καταστημάτων Smileworks (Κηφισιά-Κολωνάκι-Μελίσσια), Νικολέττα Μουστόγιαννη, με προσκάλεσε στην «μπουτίκ» των Smileworks, στο Κολωνάκι (ο χώρος είναι τόσο προσεγμένος που θυμίζει σχεδόν μια καλοστημένη μπουτίκ ρούχων) και σε συνεργασία με τον φωτογράφο Νικόλα Κομίνη, απαθανατίσαμε στιγμιότυπα από την διαδικασία, έτσι ώστε να έχεις και εσύ μια πλήρη και ειλικρινή εικόνα αυτής της εμπειρίας μου. 
 
smileworks_03.jpgsmileworks_04.jpg

Οι ειδικοί του καταστήματος ενημερώνουν πλήρως κάθε πελάτη για την διαδικασία. Από αριστερά: Η Κωνσταντίνα Μαντούβαλου

 

Η Νικολέττα ήταν εκεί για να με βοηθήσει να ξεδιαλύνω κάποιες απορίες που είχα για την διαδικασία. 
 
Αρχικά, να σε ενημερώσω ότι το κέντρο προσφέρει 3 διαφορετικές θεραπείες για την λεύκανση. Αυτή που διαρκεί 21 λεπτά (και κοστίζει μόλις 59 ευρώ!), αυτή των 45 λεπτών και η τρίτη των 60 λεπτών. Η πρώτη ουσιαστικά εξυπηρετεί αυτούς που έχουν ήδη κάνει λεύκανση και θέλουν να διατηρήσουν το λευκό χρώμα των δοντιών τους. Η superior –την οποία και δοκίμασα- αφορά τα δόντια που έχουν πραγματικό πρόβλημα. Να σου τονίσω κάτι πολύ σημαντικό: Η θεραπεία που θα δεχτείς είναι απόλυτα ασφαλής και αυτό γιατί δεν επηρεάζει ούτε το σμάλτο ούτε τα ούλα, άρα δεν προκαλεί ερεθισμούς και πόνο, επαναφέροντας το φυσικό λευκό των δοντιών. Όλα τα υλικά είναι υψηλής γερμανικής τεχνολογίας, βραβευμένα με την γερμανική σφραγίδα ασφάλειας και εγκεκριμένα από την Ε.Ε. Ουσιαστικά, αυτό που σου προσφέρει η συγκεκριμένη λεύκανση είναι αποχρωμάτιση των δοντιών και επαναφορά του φυσικού τους χρώματος. Το κέντρο σου υπόσχεται μέχρι και 9 τόνους πιο λευκά δόντια, αλλά αυτό εξαρτάται από την «πάστα» των δοντιών σου. Εμένα για π.χ άνοιξαν 16 τόνους! 
 
smileworks_13.jpgsmileworks_15.jpg

Το χρώμα των δοντιών μου άνοιξε 16 τόνους!

 

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και πολύ ευχάριστη. Κλείνεις το ραντεβού σου (τηλεφωνικά, είτε μέσα από το site www.smileworks.gr), σε ένα από τα τρία καταστήματα. Έπειτα, οι ειδικοί του κέντρου –εμένα με εξυπηρέτησε η Κωνσταντίνα Μαντούβαλου-θα σε ενημερώσουν εκτενώς για την διαδικασία, αλλά μαζί αποφασίζετε ποια θεραπεία είναι κατάλληλη για τα δόντια σου. Εγώ κάνοντας την Superior που διαρκεί 1 ώρα, μπορώ να σου πω ότι δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. 

 
smileworks_05.jpgsmileworks_06.jpgsmileworks_08.jpgsmileworks_09.jpgsmileworks_10.jpgsmileworks_12.jpg

Αρχικά, γιατί καθόμουν αναπαυτικά στις σουπερ ντιζαϊνάτες καρέκλες, ενώ άκουγα μουσική, ή έπαιζα με το κινητό μου, οπότε η ώρα πέρασε ευχάριστα.

smileworks_11.jpg

Αλλά αυτό με γέμισε με πραγματική ευχαρίστηση ήταν το αποτέλεσμα. Όπως σου είπα τα δόντια μου άνοιξαν 16 ολόκληρους τόνους! Καταπληκτικό. Και για κάποιο λόγο ένιωσα πολύ καλύτερα για τον εαυτό μου. Συνειδητοποίησα πόσο μερικές απλές βελτιώσεις στην εικόνα μας, μπορούν να μας δώσουν ένα γερό boost ενέργειας και αυτοπεποίθησης. 

smileworks_016.jpg

Πριν

smileworks_14.jpg

Μετά

 

Ξέρεις, από τότε αποφάσισα να προσθέσω αυτή την διαδικασία στην ρουτίνα ομορφιάς μου. Έχοντας κάνει το… μεγάλο βήμα (την πρώτη λεύκανση δηλαδή), μπορώ πάντα να επιστρέψω στα Smileworks και να φρεσκάρω τα δόντια μου κάνοντας την θεραπεία του 20λεπτου που δεν θα μου στοιχίσει πολύ χρόνο, ούτε χρήμα. 

Και έτσι τόσο απλά άρχισα να χαμογελάω και πάλι. Ακόμα και τώρα που σου γράφω αυτές τις λέξεις. Χμ, αν το ήξερα θα είχα επισκεφθεί τα Smileworks πολύ νωρίτερα. 

Τips για πριν και μετά την διαδικασία, από την προσωπική μου εμπειρία:

• Φάε κάτι πριν κάνεις την λεύκανση: Λόγω του ότι μετά την διαδικασία δεν επιτρέπεται να φας για 3 ώρες, παρά να πιείς μόνο νερό, καλό θα είναι να φας προηγουμένως.

• Απόφυγε τα φαγητά ή ποτά με «χρώμα»: Για maximum αποτελέσματα για ένα 24ωρο απόφυγε φαγητά του τύπου κόκκινες σάλτσες ή τον καφέ που υπάρχει φόβος να «χρωματίσουν» τα δόντια.

• Ξέπλυνε τα δόντια στο ενδιάμεσο των γευμάτων σου: Λόγω του ότι βρισκόμαστε πολλές ώρες εκτός σπιτιού και επειδή το να πλένεις τα δόντια σου μετά από κάθε γεύμα δεν είναι εφικτό, απλά ξέπλυνε τα καλά με νερό. Αυτό θα διατηρήσει το λευκό χρώμα των δοντιών σου περισσότερο.

• Επισκέψου το site: Ό,τι απορία και αν έχεις για την περιποίηση των δοντιών σου μετά την λεύκανση, μπορείς να την ξεδιαλύνεις στο πλήρως βοηθητικό site των Smileworks, www.smileworks.gr.

 

Καταστήματα Smileworks:

Κηφισιά: Λεβίδου & Κολοκοτρώνη 1 (εμπορικό κέντρο Bowling, 1ος όροφος), τηλ. 2108083906

Κολωνάκι: Ξάνθου 6 (100μ. από κεντρική πλατεία), τηλ. 2107222202

Μελίσσια: Λ. Ανδρέα Παπανδρέου 9 (έναντι κατ/τος Μουστάκας), τηλ. 2108035165

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30