Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτή η συλλογή θα κάνει το καλοκαίρι να κρατήσει για πάντα

Επειδή πέρασε το καλοκαίρι, δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να σταματήσεις τις βόλτες στην Ελλάδα! Ανοίγεις το μπουκάλι και έτοιμη.


Κέλλυ Νόβακ

Λίγο του ότι νοσταλγούμε ήδη το καλοκαιράκι –και όχι μόνο-, λίγο του ότι είμαστε φαν των έντονων και ωραίων μυρωδιών, δεν γινόταν να μην σου παρουσιάσουμε την νέα συλλογή της Παπουτσάνης! Θέλοντας να γιορτάσει την… 145η επέτειό της (κι όμως!) η γνωστή εταιρία λανσάρει την νέα σειρά “Aromatics Άρωμα Ελλάδας”, η οποία είναι εμπνευσμένη από την πλούσια Ελληνική Φύση & Παράδοση.

Η σειρά περιλαμβάνει 3 νέα αρώματα τα οποία θα ταξιδέψουν χωρίς αμφιβολία τις αισθήσεις σου στην Ελλάδα που αγάπησες και θα αγαπάς για πάντα: Tο “Aromatics Καλοκαιρινός Κήπος” που θα σε μεταφέρει στις γλυκές θερινές βραδιές της ελληνικής εξοχής με ένα μπουκέτο από γιασεμί, γαρδένια και νυχτολούλουδο, τo “Aromatics Περίπατος στο Βουνό”, που προσφέρει μυρωδιές από την ορεινή ύπαιρθρο και εξοχή, μέσα από το πληθωρικό άρωμα του μελιού, συνδυασμένο με τη διακριτικότητα του κρίνου και το γεμάτο άρωμα του κέδρου και τo “Aromatics Παραδοσιακές Καραμέλες Γάλακτος”. Με το τελευταίο άρωμα μπορείς να αναβιώσεις όμορφες παιδικές στιγμές στην αγκαλιά του παππού και της γιαγιάς μέσα από το ζεστό άρωμα της καραμέλας, συνδυασμένο με την τρυφερή γλύκα της βανίλιας.

Σχεδόν… μαγικό!

papoutsanis-aromatics-01.jpg

 

Για περισσότερα μπες στην σελίδα της Παπουτσανης στο Facebook Papoutsanis.SA.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός