Skip to main content

BEAUTY NEWS

Οι αφέλειες επιστρέφουν δυναμικά στα χτενίσματα των Γαλλίδων

Ήταν ένα κούρεμα που είδαμε πολύ στο PFW.


Κέλλυ Νόβακ

Γενικά για το πόσο… κουλ είναι η Γαλλίδες, το ξέρεις. Έχουν μια έμφυτη κομψότητα και στιλ που είναι αξεπέραστο. Και αυτό δεν αφορά μόνο τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την μόδα, αλλά και την ομορφιά. Και φέτος στους δρόμους του Παρισιού κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας, παρατηρήθηκε ένα φαινόμενο: Η επιστροφή των αφελειών!

Αυτό το fashionable κούρεμα γεμάτο attitude και στιλ, επέστρεψε στα… κεφάλια των παριζιάνων γυναικών και η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε λίγο. Στην πραγματικότητα, φαινόταν ότι αυτό το κούρεμα πρόκειται…. να «σκάσει μύτη» και πάλι, από την στιγμή που το είδαμε στο πρόσφατο fashion show του Alexander Wang. Αλλά είναι μέχρι να το δεις φορεμένο από «πραγματικές» γυναίκες που καταλαβαίνεις το πόσο εντυπωσιακό μπορεί να κάνει ένα look.  

Και εντυπωσιακές είναι και οι παρακάτω αφέλειες τις οποίες είδαμε στο Paris Fashion Week και που σίγουρα θα σε εμπνεύσουν για να τις εφαρμόσεις και εσύ!

bangs-pfw-ss17-01.jpgbangs-pfw-ss17-02.jpgbangs-pfw-ss17-03.jpgbangs-pfw-ss17-04.jpgbangs-pfw-ss17-05.jpgbangs-pfw-ss17-06.jpgbangs-pfw-ss17-07.jpgbangs-pfw-ss17-08.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.