Οι αφέλειες επιστρέφουν δυναμικά στα χτενίσματα των Γαλλίδων - AllYou.gr

Search

Οι αφέλειες επιστρέφουν δυναμικά στα χτενίσματα των Γαλλίδων

Ήταν ένα κούρεμα που είδαμε πολύ στο PFW.

04 Οκτωβρίου 2016

Γενικά για το πόσο… κουλ είναι η Γαλλίδες, το ξέρεις. Έχουν μια έμφυτη κομψότητα και στιλ που είναι αξεπέραστο. Και αυτό δεν αφορά μόνο τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την μόδα, αλλά και την ομορφιά. Και φέτος στους δρόμους του Παρισιού κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας, παρατηρήθηκε ένα φαινόμενο: Η επιστροφή των αφελειών!

Αυτό το fashionable κούρεμα γεμάτο attitude και στιλ, επέστρεψε στα… κεφάλια των παριζιάνων γυναικών και η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε λίγο. Στην πραγματικότητα, φαινόταν ότι αυτό το κούρεμα πρόκειται…. να «σκάσει μύτη» και πάλι, από την στιγμή που το είδαμε στο πρόσφατο fashion show του Alexander Wang. Αλλά είναι μέχρι να το δεις φορεμένο από «πραγματικές» γυναίκες που καταλαβαίνεις το πόσο εντυπωσιακό μπορεί να κάνει ένα look.  

Και εντυπωσιακές είναι και οι παρακάτω αφέλειες τις οποίες είδαμε στο Paris Fashion Week και που σίγουρα θα σε εμπνεύσουν για να τις εφαρμόσεις και εσύ!

bangs-pfw-ss17-01.jpgbangs-pfw-ss17-02.jpgbangs-pfw-ss17-03.jpgbangs-pfw-ss17-04.jpgbangs-pfw-ss17-05.jpgbangs-pfw-ss17-06.jpgbangs-pfw-ss17-07.jpgbangs-pfw-ss17-08.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης