Skip to main content

BEAUTY NEWS

5 must have προϊόντα από την σειρά Messinian Spa

Το ελληνικό brand που πρόκειται να λατρέψεις


Κέλλυ Νόβακ

Γενικά αμφιταλαντεύομαι σε ένα πράγμα: Δεν είμαι σίγουρη αν μου αρέσουν ή όχι τα cosmetic brands τα οποία ισχυρίζονται ότι τα προϊόντα τους είναι από φυσικά υλικά. Νομίζω αυτή μου η δυσπιστία οφείλεται στο γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, λόγω της μόδας γύρω από την χρήση φυσικών προϊόντων και υλικών που προέρχονται από την φύση, έχουν αρχίσει και… ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια όλο και περισσότερα brands που πουλάνε αυτού του είδους την λογική. Έτσι λοιπόν, μέχρι να τα δοκιμάσω προσωπικά, κρατάω μια… πισινή.

Αυτή την διάθεση είχα λοιπόν και όταν άρχισα να δοκιμάζω τα προϊόντα της νέας σειράς της Open Cosmetics, Messinian Spa. Λίγα λόγια για αυτήν όμως πρώτα: η Open Cosmetics είναι μια ελληνική εταιρία παραγωγής η οποία έχει δεσμευτεί να παράγει τα πιο επαγγελματικά, φυσικά, πρωτοποριακά, καθημερινά και εξειδικευμένα, υψηλής ποιότητας καλλυντικά. Γνωστή ως η «Γη της Ελιάς» που είναι η Μεσσηνία, το brand δημιούργησε αυτή την σειρά με βάση το παρθένο ελαιόλαδο Μεσσηνίας. Η σειρά βασίζεται ιδιαίτερα σε οργανικά και φυσικά εκχυλίσματα και έλαια.

Τα στοιχεία αυτά ήταν για εμένα αρκετά ελκυστικά ώστε να δοκιμάσω τα προϊόντα τους. Τα ευχάριστα νέα όμως ήταν ότι πέρα από το γεγονός ότι τα προϊόντα της εταιρίας δείχνουν και ακούγονται ελκυστικά, είναι πραγματικά καλά. Από την πρώτη κιόλας χρήση τους ενθουσιάστηκα. Πέρα από την καταπληκτική μυρωδιά τους (από το λάδι για τα μαλλιά μέχρι και το σαμπουάν), είδα σημαντικές διαφορές στο πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά μου.

Γι’ αυτό λοιπόν σου προτείνω να την δοκιμάσεις και εσύ και ίσως να ξεκινήσεις με τα παρακάτω 5 προϊόντα που κατά την γνώμη μου, είναι must have για την συλλογή σου.

#1. Premium Line Shimmering Shampoo: Το σαμπουάν αυτό που περιλαμβάνει βασιλικό πολτό και ελίχρυσο βοηθάει στην διατήρηση της υγεία του δέρματος της κεφαλής αλλά και στην ενδυνάμωση της τρίχας. Επίσης, κάνει τα μαλλιά λαμπερά και πολύ μαλακά!

5messinian-spa-musthaves-01.jpg 

#2. Bronze Shimmering Body Dry Oil: Μπορεί να νιώθεις ότι σε αυτή την φάση δεν έχεις ανάγκη από ένα bronzer για το σώμα, αλλά έχεις πίστεψέ με. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι αρκετά ελαφρύ και διακριτικό στο χρώμα του, καθιστώντας το ιδανικό για να προσφέρει λίγο ηλιοκαμμένο χρώμα στο δέρμα σου, ακόμη και το φθινόπωρο!

5messinian-spa-musthaves-02.jpg 

#3. Face & Body Scrub: Το scrub με φραγκόσυκο και δίκταμο πέρα του ότι μυρίζει καταπληκτικά, θα κάνει το δέρμα σου τόσο απαλό και λείο! Στην αρχή πίστευα ότι οι κόκκοι θα ήταν πολύ ισχυροί για το ευαίσθητο δέρμα μου, αλλά στην πραγματικότητα προσέφεραν βαθύ καθαρισμό χωρίς καμία ενόχληση. Ίσως φταίει το γεγονός ότι έχει αντιφλογιστικές ιδιότητες λόγω της αλόης, του τσάι του βουνού και χαμομηλιού που περιέχει.

5messinian-spa-musthaves-03.jpg 

#4. Beauty Oil, 3 in 1: Συνήθως δεν εμπιστεύομαι προϊόντα που έχουν παραπάνω από μια χρήση, αλλά το συγκεκριμένο λάδι είναι τόσο ενυδατικό και απορροφητικό που άλλαξα αμέσως γνώμη. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα στο πρόσωπο, κυρίως του ότι έχω ήδη λιπαρή επιδερμίδα και φοβάμαι ότι θα την επιβαρύνει.

5messinian-spa-musthaves-04.jpg 

#5. Body Butter: Καταπληκτικό! Κάνει το δέρμα πολύ απαλό. Ένιωσα ότι αναζωογονείται αρκετά μάλλον λόγω του ότι είναι γεμάτο με βιταμίνες που προσφέρει το αμυγδαλέλαιο, η καλέντουλα και η αλόη αλλά και το λεμόνι και το σύκο που είναι τα βασικά του συστατικά. Επίσης, μυρίζει φανταστικά και η μυρωδιά του κρατάει ώρες!

5messinian-spa-musthaves-05.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

«Όλοι οι ενήλικες ήταν κάποτε παιδιά ... αλλά λίγοι από αυτούς το θυμούνται» Μικρός Πρίγκιπας

Γιορτάζουμε τα 81 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου