Skip to main content

BEAUTY NEWS

Multimasking: Η νέα… εμμονή στην ρουτίνα ομορφιάς σου

Η LOreal Paris σου παρουσιάζει τις νέες μάσκες ομορφιάς Pure Clay Masks.


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρεις πόσο λατρεύω να ανακαλύπτω νέες μεθόδους στα θέματα της ομορφιάς. Μεθόδους και τακτικές οι οποίες θα με κάνουν όχι μόνο να δείχνω πιο όμορφη, αλλά να αισθάνομαι καλά, εκ των έσω. Την τελευταία τάση που πρόκειται να γίνει η νέα εμμονή  στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου, η αλήθεια είναι ότι δεν την ανακάλυψα εγώ. Η LOreal Paris ήταν αυτή που μου… έδειξε το δρόμο.

Παρουσιάζοντας τις 3 νέες μάσκες ομορφιάς της, τις “Pure Clay Masks” που έχουν ως βάση τον Άργιλο (γνωστό για τις θεραπευτικές και ευεργετικές του ιδιότητες καθώς καθαρίζει σε βάθος, μειώνει το τοπικό πρήξιμο και συσφίγγει την επιδερμίδα), το γνωστό brand, μάς προσκαλεί να δοκιμάσουμε την τάση του multimasking. Τι είναι αυτό; Η χρήση διαφορετικών μασκών στο πρόσωπο αντί για μία που έχεις συνηθίσει να εφαρμόζεις μέχρι τώρα.

Έτσι λοιπόν, με τις 3 νέες μάσκες της LOreal Paris μπορείς να βελτιώσεις το δέρμα σου, ανάλογα με τις ανάγκες του. Εάν λοιπόν, χρειάζεσαι βαθύ καθαρισμό στην περιοχή γύρω από την μύτη και στο πηγούνι, τότε χρησιμοποίησε την “Pure Clay Detox Mask” η οποία καθαρίζει σε βάθος καθώς διαθέτει ενεργό άνθρακα που βοηθάει στην απομάκρυνση των ρύπων και κάνει την επιδερμίδα να ακτινοβολεί.

 Η περιοχή του Τ-Zone (ανάμεσα στα φρύδια και το κούτελο) είναι για πολλές γυναίκες ένα αρκετά λιπαρό σημείο. Για ένα ματ αποτέλεσμα λοιπόν, χρησιμοποίησε την “Pure Clay Purity Mask”, όπου περιλαμβάνει ευκάλυπτο ο οποίος απορροφάει την περίσσεια σμήγματος, καθαρίζει και προσφέρει την επιθυμητή ματ όψη στην επιδερμίδα. Επίσης μυρίζει καταπληκτικά!

Τέλος, για έξτρα λάμψη στο πρόσωπό σου, εφάρμοσε την “Pure Clay Glow Mask” στην περιοχή των ζυγωματικών (εκεί που συνήθως εφαρμόζεις και το highlighter σου), η οποία με τα κόκκινα φύκια που περιέχει λευκαίνει το δέρμα ενώ παράλληλα κάνει απαλή απολέπιση (ιδανική για ξηρές και άτονες επιδερμίδες). Επίσης, η μάσκα αυτή προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση και συμβάλλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.

Οι παραπάνω χρήσεις της κάθε μάσκας είναι ενδεικτικές. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάθε μία όπως εσύ προτιμάς και πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματός σου. Αλλά αυτό είναι το καταπληκτικό με το multimasking και τις νέες μάσκες της LOreal: Μπορείς να πειραματιστείς κάθε φορά που τις χρησιμοποιείς και το αποτέλεσμα θα είναι μια πάντα αναζωογονημένη επιδερμίδα!

 

 

https://www.instagram.com/p/BK-TqjvjxFB/?taken-by=kelly__novak

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/BK-nzhpD8h4/?taken-by=kelly__novak

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου