Skip to main content

BEAUTY NEWS

Ρυτίδες; Ο απόλυτα φυσικός τρόπος να τις καταπολεμήσεις!

Ξέρουμε ποιο είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο ενάντια στα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στην επιδερμίδα σου.


Κέλλυ Νόβακ

Προσωπικά, από τότε που άρχισα να ασχολούμαι εκτενώς με τα θέματα της υγείας του προσώπου μου (σε αυτό ίσως να παίζει ρόλο πλέον και η ηλικία μου), ήθελα και θέλω να γνωρίζω ότι όλα γίνονται φυσικά. Όχι επειδή αυτή είναι η τάση της εποχής, αλλά περισσότερο επειδή είμαι της άποψης ότι στην επιδερμίδα μας, πρέπει να προσφέρουμε μόνο τα συστατικά που είτε προέρχονται από την μάνα Γη, είτε αυτά που τα παράγει, ήδη, το δέρμα μας. Τρανό παράδειγμα το υαλουρονικό οξύ. Ένα στοιχείο το οποίο βρίσκεται στον οργανισμό μας ήδη, και το οποίο φροντίζει να προστατεύει την υγρασία και την ενυδάτωση που χρειάζεται η επιδερμίδα μας για να δείχνει πάντα λαμπερή και σφριγηλή.

Από μια ηλικία και μετά, υποβαθμίζεται η ποιότητα και η δυνατότητα των μορίων του υαλουρονικού να συγκρατούν υγρασία και η απώλεια ενυδάτωσης και οι ρυτίδες κάνουν την εμφάνιση τους. Τότε, είναι απαραίτητο να  προσφέρουμε εμείς στο δέρμα μας αυτό που του λείπει.

Τα καλά νέα που σου εχω είναι ότι υπάρχουν αρκετοί τρόποι να το κάνεις αυτό. Βέβαια, λίγοι είναι πραγματικά αποτελεσματικοί και το σημαντικότερο, φυσικοί. Και όταν μιλάμε για… Φύση, ένα είναι το brand το οποίο προσωπικά, εμπιστεύομαι απόλυτα: Το bioten.

Με την τεχνολογία του τριπλού συστήματος υαλουρονικού οξέος η σειρά Hyaluronic 3D της bioten προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Αυτό που κάνει την σειρά να ξεχωρίζει είναι ότι τα προϊόντα διεισδύουν ακόμα και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, βοηθώντας ορατά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, βελτιώνοντας την ελαστικότητά της, για μια πιο υγιή, νεότερη και λαμπερή όψη.

biotenfamily.jpg 

Εγώ δοκίμασα και τα 3 προϊόντα της σειράς η οποία περιλαμβάνει την Hyaluronic 3D Αντιρυτιδική Κρέμα με SPF 15, την Hyaluronic 3D Αντιρυτιδική Περιποίηση Νυκτός και την Hyaluronic 3D Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών για 1 εβδομάδα. Από τις πρώτες μέρες κι όλας χρήσης τους, αμέσως αισθάνθηκα την επιδερμίδα μου πιο φρέσκια και ενυδατωμένη σε βάθος, ενώ οι ρυτίδες μου είχαν μειωθεί αισθητικά, -ειδικά οι σακούλες κάτω από τα μάτια που μας βασανίζουν όλες!

Tip: Για μέγιστα αποτελέσματα, ο τρόπος που θα απλώσεις την κάθε κρέμα παίζει και αυτός τον ρόλο του. Έτσι λοιπόν, την αντιρυτιδική κρέμα με SPF 15 σου προτείνω να την εφαρμόζεις το πρωί σε καθαρό πρόσωπο αλλά και τον λαιμό. Απόφυγε όμως την περιοχή των ματιών, λόγω του ότι η κρέμα περιέχει αντιηλιακά φίλτρα.

Την αντιρυτιδική κρέμα νυκτός, άπλωσε την καλά σε καθαρό πρόσωπο το βράδυ, κάνοντας κυκλικές κινήσεις, επιτρέποντας στην κρέμα να «εισβάλλει» καλά στην επιδερμίδα.

Τέλος, συμπλήρωσε στις παραπάνω διαδικασίες, την εφαρμογή της αντιρυτιδικής κρέμας ματιών (πρωί-βράδυ), προσθέτοντας μια μικρή ποσότητα ταμποναριστά, στην περιοχή κάτω από τα μάτια, κάνοντας μασάζ από στην εσωτερική προς την εξωτερική γωνία.    

Σημαντική σημείωση: Όλα τα προϊόντα της σειράς HYALURONIC 3D είναι δερματολογικά   ελεγμένα και δεν περιέχουν Paraben, Paraffin και Colorants (χρωστικές).

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30