Αυτή η συλλογή κραγιόν έχει κάτι το διαφορετικό - AllYou.gr

Search

Αυτή η συλλογή κραγιόν έχει κάτι το διαφορετικό

Η MAC κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή κραγιόν την οποία δημιούργησε ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος…

13 Οκτωβρίου 2016

Μου αρέσει πάρα πολύ να γνωρίζω τα back stories της δημιουργίας μια συλλογής είτε αφορά ρούχα, είτε στην προκειμένη περίπτωση, αφορά κραγιόν. Και η ιστορία πίσω από αυτή την συλλογή είναι ιδιαίτερως… ιδιαίτερη.

Η MAC λοιπόν, έσπασε για άλλη μια φορά τις παραδόσεις και έδωσε στην Maureen Seaberg να δημιουργήσει μια νέα συλλογή κραγιόν. Ποια είναι η Maureen Seaberg και γιατί έχει τόσο ενδιαφέρον η συλλογή της, θα μου πεις;

Η γυναίκα αυτή λοιπόν, πάσχει από τετραχρωματική όραση. Μια γενετική πάθηση μέσα από την οποία μπορεί να διακρίνει μέχρι και 100 εκατομμύρια χρωματικές διαφοροποιήσεις, οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν ορατές από το γυμνό μάτι ενός κοινού ανθρώπου.

Έτσι, δημιούργησε 24 νέες αποχρώσεις κραγιόν οι οποίες περιλαμβάνουν τεράστιες χρωστικές ουσίες των πιο έντονων και ζωντανών χρωμάτων, από μια βαθύ μπλε απόχρωση μέχρι και μια παστέλ λιλά.

Το αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό, όσο και η ιστορία της δημιουργίας της συλλογής οπότε νομίζω ότι επιβάλλεται να ρίξεις μια ματιά σε κάποια από τα κραγιόν της κολεξιόν και αν όχι να την προμηθευτείς asap!

collection-mac-liptensity-01.jpgcollection-mac-liptensity-02.jpgcollection-mac-liptensity-03.jpgcollection-mac-liptensity-04.jpg

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!