Skip to main content

BEAUTY NEWS

H Charlize Theron επιστρέφει για τη νέα καμπάνια του J’adore Dior

Η γνωστή ηθοποιός πιο εκθαμβωτική από ποτέ ποζάρει και πάλι για την διαφημιστική καμπάνια του γνωστού αρώματος!


Κέλλυ Νόβακ

Ο οίκος Dior παρουσιάζει τη νέα διαφημιστική καμπάνια για το J’ adore καλώντας σε μία επιστροφή στις βασικές αρχές της γυναικείας ομορφιάς. Μια επιστροφή στην ανάγκη να επαναπροσδιοριστεί η πολυτέλεια μέσα από την αγάπη για τα πρωταρχικά στοιχεία της φύσης που αποτελούν πηγή έμπνευσης αλλά και αναπόσπαστα συστατικά του αρώματος. Για το J’adore το νερό είναι ο χρυσός της εποχής μας, και η Charlize Theron η ιέρεια που το κατακτά, πιο απελευθερωμένη και συνειδητοποιημένη από ποτέ.

Αυτό είναι το βασικό μήνυμα της νέας καμπάνιας για το εμβληματικό άρωμα J’adore. Κεντρικό πρόσωπο για ακόμη μια φορά, η Charlize Theron, που εμφανίζεται σε ένα επιβλητικό σκηνικό μιας τεράστιας, παρθένας έκτασης. Μια εξωπραγματική έρημος νερού και πέτρας στο χρώμα της ώχρας, στην οποία ο ουρανός συναντά τη γη. Ισχυρή φύση που εκτείνεται όσο μακριά μπορεί να φτάσει το μάτι, λουσμένη σε μια ζωογόνα βροχή αναγέννησης. Ένα πανέμορφο ζεστό φως που ακτινοβολεί σε κάθε πλάνο.

Το J’adore, το οποίο δημιουργήθηκε από τον επικεφαλής αρωματοποιό του Οίκου Dior, François Demachy, έχει ως βασικό του χαρακτηριστικό το σπάνιο γιασεμί με τα εξαιρετικά αρωματικά χαρακτηριστικά, το οποίο προέρχεται από τη Grasse, τη γη των αρωμάτων.

 «Το J'adore είναι ένα σπάνιο άρωμα αφού αποδέχεται την πρόκληση, και ανταποκρίνεται, στο να είναι πολύ εύκολα σαγηνευτικό, έχοντας όμως μια αυθεντική υπογραφή. Να είναι αισθησιακό χωρίς να είναι βαρύ. Είναι μια σύνθεση που συνδυάζει τα αντίθετα και κάνει τις εμβληματικές λουλουδένιες νότες να είναι απόλυτα ελκυστικές, πρωτότυπες και μυστηριώδεις. Το J'adore εφευρίσκει ένα λουλούδι που δεν υπάρχει», αναφέρει ο Demachy.

Δημιουργός της ταινίας ο Jean-Baptiste Mondino, ο οποίος από το 1999 σκηνοθετεί τη συναρπαστική ιστορία της γυναίκας του J'adore.

Aπόλαυσέ την παρακάτω.

https://www.youtube.com/watch?v=OaJ-TE1xZVA

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή κι η σχέση με τον γιο της

Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερή της περίοδος

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της