Skip to main content

BEAUTY NEWS

#walkTALL: Περπάτα με το κεφάλι ψηλά και βγες… κερδισμένη

Το bioten σε προσκαλεί να συμβάλλεις στη δημιουργία της μεγαλύτερης αλυσίδας αυτοπεποίθησης!


Κέλλυ Νόβακ

Το bioten γιορτάζει την αυτοπεποίθηση των γυναικών και σε προσκαλεί να «περπατήσεις με το κεφάλι ψηλά», γεμάτη σιγουριά, αγκαλιάζοντας το υπέροχο δώρο που σου χάρισε η φύση: τον εαυτό σου! “Walk TALL” και μπορείς να συμβάλλεις και εσύ, δημιουργώντας την μεγαλύτερη αλυσίδα αυτοπεποίθησης, εμπνέοντας ακόμα περισσότερες γυναίκες να περπατούν κάθε μέρα γεμάτες λάμψη και θετική ενέργεια!

Η αυτοπεποίθησή σου αποκαλύπτει την εσωτερική ομορφιά σου, αλλά ακόμη καλύτερα… ξεκλειδώνει και υπέροχα δώρα bioten! Μπορείς λοιπόν κι εσύ να γίνεις μέρος της αλυσίδας “Walk TALL”, συμμετέχοντας σε έναν μοναδικό διαγωνισμό. Ο τρόπος είναι απλός: μπες στην ιστοσελίδα www.walktall.gr και ανέβασε τη δική σου φωτογραφία #walkTALL ή ένα βίντεο, εκφράζοντας την αυτοπεποίθησή σου και συμμετέχοντας ταυτόχρονα στην κλήρωση για ένα από τα 26 δώρα bioten από τα 4 διαφορετικά στάδια της εκστρατείας #walkTALL.

ΕΠΙΠΕΔΟ 1: Καλάθι με 10 προϊόντα ΒΙΟΤΕΝ – 20 νικητές

Όλα όσα χρειάζεσαι για να διατηρήσεις το πρόσωπο και το σώμα σου υγιές, ενυδατωμένο και λαμπερό! Κέρδισε ένα καλάθι γεμάτο με 10 εκπληκτικά προϊόντα ΒΙΟΤΕΝ για μία ολοκληρωμένη περιποίηση ομορφιάς!

ΕΠΙΠΕΔΟ 2: Διπλό πάπλωμα και 2 μαξιλάρια COCO-MAT – 3 νικητές

Όλες θέλουμε να είμαστε στα πούπουλα, σωστά; Κέρδισε ένα διπλό πουπουλένιο πάπλωμα και 2 υπέροχα μαξιλάρια CΟCO-MAT για άνετο, χαλαρωτικό ύπνο, που υπόσχονται να σου κρατήσουν ζεστές τις πιο κρύες μέρες και νύχτες, χαρίζοντάς σου τα πιο όμορφα όνειρα!

ΕΠΙΠΕΔΟ 3: Style session με την Αννούσα Μελά & Δωροεπιταγή ΑΝΑΜΕSΑ Concept Store – 2 νικητές

Υπάρχει κάποια από εμάς που δεν τρελαίνεται να έχει special treatment όταν ψωνίζει; H blogger ambassador του #walkTALL σου δίνει αποκλειστικές συμβουλές στιλ και ομορφιάς για μια ημέρα με ένα total make-over, κερδίζοντας το τέλειο outfit με μοναδικά κομμάτια από το ANAMESA Concept Store, για εμφανίσεις που θα κλέψουν την παράσταση!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός