Skip to main content

BEAUTY NEWS

Χρόνια πολλά AVON!

Το αγαπημένο σου cosmetic brand μόλις έγινε 130 χρονών. Το ξέρουμε, δεν του φαίνεται!


Κέλλυ Νόβακ

Πώς έφτασε η Avon ως εδώ, ξέρεις; Ήταν μόλις το 1910 που δημιούργησε το πρώτο της κραγιόν! Απίστευτο κι όμως αληθινό. Βέβαια, γεννήθηκε το 1886 και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, η Avon κατάφερε να είναι πρωτοπόρος σε πολλά πράγματα.

Ήταν η πρώτη εταιρία που έφερε την τεχνολογία του Άλφα Υδροξύ Οξέος στην αγορά, με το λανσάρισμα της σειράς περιποίησης προσώπου ANEW, το 1990. Το 1947, το dry oil της Avon είχε ενυδατική, αντηλιακή αλλά και εντομοαπωθητική δράση, ένα must προϊόν, που όλοι χρησιμοποιούσαν για ηρεμία και γαλήνη στην παραλία και την πισίνα.

Καθ’όλη την διάρκεια αυτών των 130 χρόνων, βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχημένης πορείας της εταιρίας αποτελούν οι αντιπρόσωποί της, που ξεπερνούν τα 6 εκατομμύρια παγκοσμίως και ασφαλώς όλοι όσοι την ακολουθούν πιστά και τη στηρίζουν.

Μαζί με τη Μαρία Μπεκατώρου λοιπόν, πρόσωπο της καμπάνιας “Beauty For A Purpose”, η Avon γιορτάζει την ποιότητα και την καινοτομία, επιβραβεύει την υπερηφάνεια και την εμπιστοσύνη όλων αυτών των ανθρώπων και προσφέρει μία μεγάλη γκάμα αγαπημένων προϊόντων σε επετειακή τιμή.

130years_avon_01.jpg

Να, όπως το best seller άρωμα της Avon “Far Away” και το αφρόλουτρο BUBBLE BATH White Lilly σε επετειακή συσκευασία. Επίσης, προϊόντα που ξεχώρισαν στις προτιμήσεις του κοινού, όπως το πιο αποτελεσματικό από τα premium serum της αγοράς, το “ΝΕΟ ΔΙΠΛΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ANEW ULTIMATE SUPREME”, και τη Μάσκαρα Spectra Lash, μια μάσκαρα που ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη και αλλάζει την εμφάνιση των βλεφαρίδων σε μια στιγμή.

Τα 130 χρόνια είναι γεγονός και για την Avon σηματοδοτούν την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία της ομορφιάς και της γυναικείας αυτοπεποίθησης, που ήδη γράφεται και θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα!

Μάθε περισσότερα για την Avon και τα προϊόντα της στο www.avoncosmetics.gr.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου