3 πρωτοποριακές μέθοδοι που θα αλλάξουν ριζικά την beauty ρουτίνα μας - AllYou.gr

Search

3 πρωτοποριακές μέθοδοι που θα αλλάξουν ριζικά την beauty ρουτίνα μας

Σίγουρα δεν ήξερες ότι υπάρχουν αυτές οι προχωρημένες περιποιήσεις ομορφιάς.

06 Νοεμβρίου 2016

Εν έτη 2016, είναι φυσιολογικό να προκύπτουν καθημερινά ανά τον κόσμο, όλο και πιο καινοτόμες τεχνολογίες σε διάφορους τομείς. Ο τομέας της ομορφιάς, φυσικά δε θα έμενε απ' έξω! Οι θεραπείες που προκύπτουν καθημερινά και οι νέες φόρμουλες είναι τόσες πολλές που είναι λογικό να μην τις γνωρίζουμε όλες, πόσο μάλλον να τις έχουμε δοκιμάσει.

Η Κορέα είναι γνωστή ως προς την εξερεύνηση όλο και περισσότερων τεχνολογιών για την περιποίηση του δέρματος και του μακιγιάζ, απ’ όπου προκύπτουν τελευταία και οι καλύτερες μέθοδοι που όλες θέλουμε να ακολουθήσουμε. Εγώ, πρόσφατα ανακάλυψα τρεις οι οποίες δείχνουν και ακούγονται εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, ελπίζοντας ότι σύντομα θα μπορούμε να τις δοκιμάσουμε και εμείς!

#1. Καθαρισμός προσώπου από γάλα

Οι συγκεκριμένες θεραπείες για το δέρμα περιέχουν γαλακτικό οξύ το οποίο περιέχεται στο γάλα κάτι που αναζωογονεί φωτίζει το δέρμα. Σκέψου κάτι αντίστοιχο με τα μπάνια σε γάλα που έκανε η Κλεοπατρα. Οι γυναίκες στην Κορέα πλέον πλένουν το πρόσωπό τους αποκλειστικά με γάλα, ενώ το χρησιμοποιούν και σαν μάσκα (θυμίζει sheet μάσκα) κάτι που δυναμώνει και προσφέρει λάμψη στο δέρμα. 

3gamechanging-face-treatments-korea-01.jpg

#2. Κρέμες σε κάψουλες

Αυτή η τεχνολογία έχει έρθει αποκλειστικά από την Κορέα, και έχει ήδη γίνει αγαπητή και στον υπόλοιπο κόσμο. Αφορά ενυδατικές κρέμες σε κάψουλες οι οποίες είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές και κατάλληλες για πολυάσχολες γυναίκες που δεν έχουν χρόνο να εκτελέσουν όλα τα βήματα που απαιτεί μια καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς! Ας ελπίσουμε να δούμε κάτι αντίστοιχο πολύ σύντομα και στην χώρα μας!

3gamechanging-face-treatments-korea-02.jpg

#3. Ντεμακιγιάζ προσώπου

Με την υφή του να θυμίζει λάδι καρύδας, τα προϊόντα αυτά είναι κατάλληλα για όποιον βαριέται να ξεβάφεται! Τα “makeup melters” όπως τα αποκαλούν στην Κορέα, εφαρμόζονται στο πρόσωπο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αφαιρούν το μακιγιάζ ενώ παράλληλα αναζωογονούν το δέρμα καθώς περιέχουν βιταμίνες! 

3gamechanging-face-treatments-korea-03.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης