Να πως θα πεις αντίο για πάντα στα… panda eyes - AllYou.gr

Search

Να πως θα πεις αντίο για πάντα στα… panda eyes

H NΙVEA καινοτομεί με το νέο Ντεμακιγιάζ μέσα στο Ντους!

23 Νοεμβρίου 2016

Είναι μια από αυτές τις ημέρες που απλά, ήσουν όλη μέρα στους δρόμους. Όταν καταφέρνεις, λοιπόν, να φτάσεις στο σπίτι σου, το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι ένα ζεστό ντους για να χαλαρώσεις. Και ενώ το ντους κατάφερε να διώξει έστω και λίγο την κούραση της ημέρας, βγαίνοντας από αυτό αντικρίζεις ένα… πάντα! Όχι, δεν βρέθηκες δια μαγείας σε κάποια ζούγκλα, απλά ξέχασες να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου. «Έτρεξε» η μάσκαρα την ώρα του ντους και τώρα μοιάζεις σαν αυτό το αξιολάτρευτο ζωάκι με τα λυπημένα μάτια. Όλα αυτά όμως από σήμερα πρόκειται να αλλάξουν, γιατί ευτυχώς για εμάς, η NIVEA μας φροντίζει και μας εξοικονομεί χρόνο από την βαρετή αυτή διαδικασία του ντεμακιγιάζ, με ένα καταπληκτικό νέο προϊόν!

Με το νέο Ντεμακιγιάζ μέσα στο Ντους από τη NΙVEA, το ντεμακιγιάζ δεν είναι πια ούτε δύσκολο, ούτε χρονοβόρο! Την ώρα που κάνεις ντους, απλώνεις το προϊόν της NΙVEA κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις πάνω και γύρω από τα μάτια μέχρι η μάσκαρα να μαλακώσει. Στη συνέχεια, απλώνεις στα χείλη και στο υπόλοιπο πρόσωπο. Τέλος, ξεπλένεις με άφθονο νερό και… τύμπανα παίζουν…το  μακιγιάζ εξαφανίζεται!

Μπορεί να ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά πίστεψέ με είναι! Χωρίς έξτρα κινήσεις και ειδικές διαδικασίες. Χωρίς βαμβάκια και ατέλειωτες ώρες προσπάθειας. Χωρίς σημάδια στις πετσέτες μας και εκνευρισμούς μπροστά στον καθρέφτη. Χωρίς να τρίβεις επίμονα τα μάτια σου προκαλώντας λεπτές γραμμές στην ευαίσθητη αυτήν περιοχή. Το νέο Ντεμακιγιάζ μέσα στο Ντους από τη NΙVEA είναι μια μικρή επανάσταση στο καθημερινό τελετουργικό του ντεμακιγιάζ. Καθαρίζει απαλά αλλά και αποτελεσματικά ακόμα και το πιο επίμονο μακιγιάζ από τα μάτια, τα χείλη και το πρόσωπο, ενώ κάνεις ντους. Και τα καλά νέα είναι ότι μετά θα νιώθεις το δέρμα σου τόσο απαλό και μαλακό σαν μετάξι!

Επιτέλους, μπορείς να πεις #AntioPandaEyes!

adv_nivea_pandaeyes-01.jpgadv_nivea_pandaeyes-02.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!