Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτό το άρωμα θα σου δώσει… ζωή

 Ζήσε όμορφα με το νέο άρωμα Avon Life


Κέλλυ Νόβακ

Προσωπικά πάντα πίστευα ότι οι μυρωδιές γύρω μας, μας δίνουν… ζωή. Άλλοτε μας γεμίζουν ενέργεια, άλλοτε αυτοπεποίθηση, άλλωτε αναμνήσεις. Και είναι ειδικά το τελευταίο, λόγος αρκετός για εμένα προσωπικά, για να φοράω πάντα άρωμα πριν βγω από το σπίτι. Για να μου θυμίζει τις όμορφες στιγμές της ζωής μου.

Με βάση τις δικές του όμορφες στιγμές, δημιούργησε και ο Kenzo Takada το νέο του άρωμα, σε συνεργασία με την Avon. Με έμπνευση από τα ταξίδια του, ο Kenzo Takada συνέθεσε το μοσχοβολιστό άρωμα “Avon Life” για το γνωστό brand, το οποίο περιλαμβάνει μυρωδιές από βιολέτα, κάτι που χαρίζει στο άρωμα μια γλυκιά φρεσκάδα. Το πολυπόθητο άνθος καλλιεργείται στα λιβάδια της Αιγύπτου και της Grasse της Γαλλίας. Είναι πολύτιμο για τα φύλλα του, από τα οποία ύστερα από μια διαδικασία απόσταξης προκύπτει ένα έλαιο με εκλεπτυσμένο άρωμα. Το άρωμα για τις γυναίκες διαθέτει επίσης δυναμικά στοιχεία από εσπεριδοειδή και έντονες νότες λευκού τσαγιού, χαρίζοντας διαχρονική θερμότητα και λουλουδάτο χαρακτήρα από λουλούδι ίριδας.

avonlife-kenzotakada-02.JPG

«Ήθελα να δουλέψω με την Avon για να συνεργαστώ σε μια νέα συλλογή που θα είναι προσιτή σε γυναίκες σε όλο τον κόσμο» αναφέρει ο Kenzo Takada. «Η μεγαλύτερη χαρά μου είναι να αντλώ έμπνευση από την ομορφιά του κόσμου γύρω μου και να τη μετατρέπω σε μια ολοκληρωτικά νέα πραγματικότητα. Η εμπειρία μου με την ομάδα της Avon, μου επίτρεψε να το πραγματοποιήσω αυτό, δουλεύοντας με μερικούς από τους πιο απίστευτους αρωματοποιούς για να δημιουργήσουμε μια σειρά αρωμάτων που αντικατοπτρίζει το κοινό μας πάθος, να ζούμε τη ζωή όμορφα. Τα αρώματα μεταφέρουν την ομορφιά και τη θετικότητα και είναι γεμάτα από το μεγαλείο του φυσικού κόσμου».

Μάθε περισσότερα για την Avon και τα προϊόντα της στο avoncosmetics.gr.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός