Μια μοναδική εκδήλωση για ένα πολύ σημαντικό σκοπό - AllYou.gr

Search

Μια μοναδική εκδήλωση για ένα πολύ σημαντικό σκοπό

Γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζεις για το πρόγραμμα “Million Chances” της Schwarzkopf και της W.I.N Hellas

01 Δεκεμβρίου 2016

Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου που σηματοδοτεί την «Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών», πραγματοποιήθηκε μια πολύ σημαντική εκδήλωση για ένα πολύ σημαντικό σκοπό.

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στην Ακαδημία ASK με προσκεκλημένους από το χώρο των ΜΜΕ, τοπικούς Φορείς, καθώς και εκπροσώπους και την επιστημονική ομάδα της W.I.N HELLAS, έγινε η ενημέρωση του νέου κύκλου ψυχο-εκπαιδευτικού προγράμματος στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη από τη W.I.N. HELLAS, με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Schwarzkopf στο πλαίσιο του Παγκόσμιου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Million Chances».

Εκεί είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για το ψυχο-εκπαιδευτικό πρόγραμμα της W.I.N HELLAS, στόχος του οποίου είναι η ενδυνάμωση των γυναικών μέσα από θέματα που αγγίζουν τις προσωπικές σχέσεις, την οικογένεια, την επικοινωνία, τα συναισθήματα, τις αλλαγές, την ανάπτυξη προσωπικότητας  και άλλα συναφή. Καθώς και για το «Million Chances», μια νέα καμπάνια που «αγκαλιάζει» και απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες με βασική μέριμνα την ενδυνάμωσή τους με οποιοδήποτε τρόπο. Βασικό μήνυμα της καμπάνιας «Million Chances» από την εταιρεία Schwarzkopf είναι: “LETS TURN NO CHANCE INTO A MILLION CHANCES”.

Η Πρόεδρος και Ιδρύτρια της ΜΚΟ W.I.N. Hellas, κα Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου μας καλωσόρισε στην εκδήλωση και δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Το πρόγραμμα έχει εξαιρετική επιτυχία και η οικογένεια της WIN Hellas έχει αποκτήσει πολλά νέα μέλη. Ελπίζω όλες οι κυρίες που συμμετέχουν στα σεμινάρια να βοηθηθούν.  Θέλω να πετύχουν στη ζωή τους, να έχουν αυτοπεποίθηση και να μπορούν να κάνουν όνειρα ξανά. Το πρόγραμμα αυτό είναι κάτι που κάνουμε μέσα από την καρδιά μας και γι’ αυτό το λόγο, χαιρόμαστε πολύ όταν το πιστεύουν και άλλοι».

Οι εκπρόσωποι της  Henkel Hellas και του Προγράμματος Million Chances για την Ελλάδα, συμπληρώνουν: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που το Million Chances εγκαινιάστηκε με αυτόν τον τρόπο στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής, ο κόσμος το έχει αγαπήσει πολύ και το έχει υποστηρίξει. Η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι πολύ σημαντική για την εταιρία και στο μέλλον μας περιμένουν πολλά ακόμη projects κοινωνικής προσφοράς».

 

Σημαντική σημείωση: Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο πραγματοποιείται στο Πολυδύναμο Κέντρο Πρόνοιας υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς.

dt-millionchances-01.jpg

Από αριστερά: Ελένη Στρομπούλα, Λίλια Γιακουμπ, Βασιλική Λιάφου, Βίκυ Παπαδογιαννάκη, Χριστίνα Λουκά, Αντιπρόεδρος της WIN HELLAS, Σαμάνθα Αποστολοπούλου, Project Manager της WIN HELLAS, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, Πρόεδρος και Ιδρύτρια της WIN HELLAS, Δέσποινα Καμπούρη

dt-millionchances-02.jpg

Από αριστερά: Αννίτα Ναθαναήλ, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, Πρόεδρος και Ιδρύτρια της WIN HELLAS, Έλλη Αγγελιδάκη

dt-millionchances-03.jpgdt-millionchances-04.jpg

Όλοι οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να λάβουν το πορτραίτο τους ως δώρο και να φτιάξουν τα μαλλιά τους.

 

Στην κεντρική φωτογραφία: Η Αγγελική Γραμμόζη Trade Marketing & Business Intelligence Manager Henkel Hellas παρουσιάζει το πρόγραμμα Million Chances στις προσκεκλημένες της εκδήλωσηςΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης