Αυτό το brand σου υπόσχεται αλαβάστρινο δέρμα - AllYou.gr

Search

Αυτό το brand σου υπόσχεται αλαβάστρινο δέρμα

Για δέρμα από… πορσελάνη, μπες εδώ!

17 Δεκεμβρίου 2016

Η Porcelain Skin είναι ένα νέο ελληνικό luxury brand στον χώρο των καλλυντικών, εμπνευσμένο από το πάθος των γυναικών της Ιαπωνίας για δέρμα σαν πορσελάνη.

Η σειρά αναδεικνύει την λεπτότητα της Ιαπωνικής φιλοσοφίας ομορφιάς μέσω της σύγχρονης ευρωπαϊκής κοσμετολογίας.

Η Porcelain Skin συστήνει στην ελληνική αγορά νέες πουδρένιες υφές, εκλεπτυσμένα αρώματα και συνθέσεις που βασίζονται στο τρίπτυχο προστασία-καθαρότητα-ισορροπία. Οι φόρμουλες συνδυάζουν τα πιο εξελιγμένα βιοτεχνολογικά και κλινικά αποδεδειγμένα συστατικά της παγκόσμιας κοσμετολογίας με διαχρονικά φυτικά συστατικά που είναι γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες εδώ και αιώνες.

Οι συνθέσεις της Porcelain Skin ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης,τα ισχυρά πεπτίδια «ξαναχτίζουν» το δέρμα, το υαλουρονικό οξύ στην πιο ενισχυμένη του μορφή ενυδατώνει βαθιά, ενώ τα συστατικά τελευταίας γενιάς ευνοούν την κυτταρική επικοινωνία και ανανέωση. Η σειρά αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για όμορφη, λεία και φροντισμένη επιδερμίδα θωρακισμένη από τις επιθέσεις της πρόωρης γήρανσης και των ελεύθερων ριζών.

Η Porcelain Skin είναι μια εταιρεία καλλυντικών νέας γενιάς, που χρησιμοποιεί την state of the art βιοτεχνολογία του σήμερα, με συστατικά αναγνωρισμένα και κλινικά αποδεδειγμένα, στο ποσοστό που ορίζουν οι κλινικές μελέτες. Την ίδια ώρα αποκλείουν από τις συνθέσεις τους μια μακρά λίστα συστατικών που επιβαρύνουν το δέρμα (όπως η σιλικόνη, τα σκλήρα απορρυπαντικά, τα τεχνητά χρώματα,το οινόπνευμα κ.α.),

Ιδρύτρια της Porcelain Skin είναι η Ευγενία Πηλιάτη – Γιαννοπούλου.H Ευγενία έχει σπουδάσει νομική στο Λονδίνο και  εργάστηκε για χρόνια στο corporate περιβάλλον σαν  consultant στην SAP Hellas.Αργότερα επένδυσε στον χώρο της ιατρικής αισθητικής με focus στα laser.Το πάθος της για όμορφο δέρμα και τεχνολογία ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσει την Porcelain Skin. Πιστεύει ότι  η τόνωση των φυσικών μηχανισμών μας και η “ιαπωνική¨ συνέπεια στην περιποίηση είναι το κλειδί για όμορφο ,υγιές δέρμα. Η Ευγενία βρήκε στην Ιαπωνική ομορφιά όλα όσα την εκφράζουν σχετικά με το δέρμα και στηρίχθηκε στην πλούσια παράδοση τους για να φτιάξει την Porcelain Skin.

Τα χρώματα του brand είναι εμπνευσμένα απο τις αγαπημένες πορσελάνες των αυτοκρατόρων της Ιαπωνίας που είχαν το χρώμα του jade, πολλά χρόνια πριν η πορσελάνη γίνει λευκή, όπως την ξέρουμε σήμερα.

 

dt_porcelainskin-01.jpgdt_porcelainskin-02.jpg

H σειρά είναι διαθέσιμη στα Carelab by Attica της Γλυφάδας, στο Placebo Λ.Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα σε επιλεγμένα φαρμακεία και spa.

 

Σημαντική σημείωση: Η Porcelain Skin δεν κάνει δοκιμές σε ζώα. Επίσης, στα προϊόντα δεν περιέχονται: parabens, mineral oils, silicones, sulphates, propylene glycol, phthalates, alcohol, GMO, PEGS, TEA, DEA, MI, formaldehyde, urea, mercury and bee venom.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!