Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτό το brand σου υπόσχεται αλαβάστρινο δέρμα

Για δέρμα από… πορσελάνη, μπες εδώ!


Κέλλυ Νόβακ

Η Porcelain Skin είναι ένα νέο ελληνικό luxury brand στον χώρο των καλλυντικών, εμπνευσμένο από το πάθος των γυναικών της Ιαπωνίας για δέρμα σαν πορσελάνη.

Η σειρά αναδεικνύει την λεπτότητα της Ιαπωνικής φιλοσοφίας ομορφιάς μέσω της σύγχρονης ευρωπαϊκής κοσμετολογίας.

Η Porcelain Skin συστήνει στην ελληνική αγορά νέες πουδρένιες υφές, εκλεπτυσμένα αρώματα και συνθέσεις που βασίζονται στο τρίπτυχο προστασία-καθαρότητα-ισορροπία. Οι φόρμουλες συνδυάζουν τα πιο εξελιγμένα βιοτεχνολογικά και κλινικά αποδεδειγμένα συστατικά της παγκόσμιας κοσμετολογίας με διαχρονικά φυτικά συστατικά που είναι γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες εδώ και αιώνες.

Οι συνθέσεις της Porcelain Skin ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης,τα ισχυρά πεπτίδια «ξαναχτίζουν» το δέρμα, το υαλουρονικό οξύ στην πιο ενισχυμένη του μορφή ενυδατώνει βαθιά, ενώ τα συστατικά τελευταίας γενιάς ευνοούν την κυτταρική επικοινωνία και ανανέωση. Η σειρά αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για όμορφη, λεία και φροντισμένη επιδερμίδα θωρακισμένη από τις επιθέσεις της πρόωρης γήρανσης και των ελεύθερων ριζών.

Η Porcelain Skin είναι μια εταιρεία καλλυντικών νέας γενιάς, που χρησιμοποιεί την state of the art βιοτεχνολογία του σήμερα, με συστατικά αναγνωρισμένα και κλινικά αποδεδειγμένα, στο ποσοστό που ορίζουν οι κλινικές μελέτες. Την ίδια ώρα αποκλείουν από τις συνθέσεις τους μια μακρά λίστα συστατικών που επιβαρύνουν το δέρμα (όπως η σιλικόνη, τα σκλήρα απορρυπαντικά, τα τεχνητά χρώματα,το οινόπνευμα κ.α.),

Ιδρύτρια της Porcelain Skin είναι η Ευγενία Πηλιάτη – Γιαννοπούλου.H Ευγενία έχει σπουδάσει νομική στο Λονδίνο και  εργάστηκε για χρόνια στο corporate περιβάλλον σαν  consultant στην SAP Hellas.Αργότερα επένδυσε στον χώρο της ιατρικής αισθητικής με focus στα laser.Το πάθος της για όμορφο δέρμα και τεχνολογία ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσει την Porcelain Skin. Πιστεύει ότι  η τόνωση των φυσικών μηχανισμών μας και η “ιαπωνική¨ συνέπεια στην περιποίηση είναι το κλειδί για όμορφο ,υγιές δέρμα. Η Ευγενία βρήκε στην Ιαπωνική ομορφιά όλα όσα την εκφράζουν σχετικά με το δέρμα και στηρίχθηκε στην πλούσια παράδοση τους για να φτιάξει την Porcelain Skin.

Τα χρώματα του brand είναι εμπνευσμένα απο τις αγαπημένες πορσελάνες των αυτοκρατόρων της Ιαπωνίας που είχαν το χρώμα του jade, πολλά χρόνια πριν η πορσελάνη γίνει λευκή, όπως την ξέρουμε σήμερα.

 

dt_porcelainskin-01.jpgdt_porcelainskin-02.jpg

H σειρά είναι διαθέσιμη στα Carelab by Attica της Γλυφάδας, στο Placebo Λ.Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα σε επιλεγμένα φαρμακεία και spa.

 

Σημαντική σημείωση: Η Porcelain Skin δεν κάνει δοκιμές σε ζώα. Επίσης, στα προϊόντα δεν περιέχονται: parabens, mineral oils, silicones, sulphates, propylene glycol, phthalates, alcohol, GMO, PEGS, TEA, DEA, MI, formaldehyde, urea, mercury and bee venom.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ