Skip to main content

BEAUTY NEWS

Δε γίνεται να μη λατρέψεις την πρώτη «έξυπνη» βούρτσα μαλλιών

Όταν η τεχνολογία συναντάει τον κόσμο της ομορφιάς, εσύ δεν έχεις παρά να απολαύσεις το αποτέλεσμα.


Κέλλυ Νόβακ

Το ξέρεις ότι με προβληματίζει πολύ το βούρτσισμα των μαλλιών; Κάθε φορά που σκοπεύω να κάνω αυτή την πράξη αναρωτιέμαι πόσες τρίχες θα «σπάσουν» σήμερα από τα πολύτιμα, πλούσια μαλλιά μου. Όμως το 2017 ξεκινάει καλά και τα παρακάτω νέα πρόκειται να σε ενθουσιάσουν.

Η Kérastase λοιπόν σε συνεργασία με την Withings μόλις ανακοίνωσαν την δημιουργία της Kérastase Hair Coach, την πρώτη «έξυπνη» βούρτσα μαλλιών στον κόσμο.

Είναι ευρέως γνωστό ότι το βούρτσισμα των μαλλιών έχει αποδειχθεί πως μπορεί να προκαλέσει φθορά στα μαλλιά, σπάσιμο και κατεστραμμένες άκρες. Όμως, η έξυπνη αυτή βούρτσα κάνει τα πράγματα καλύτερα, γιατί χρησιμοποιεί πολλαπλούς αισθητήρες που αναγνωρίζουν την ποιότητα των μαλλιών κάθε γυναίκας περιορίζοντας το ρίσκο ευαισθητοποίησής τους.

kerastase2.jpg

Η έξυπνη βούρτσα Kérastase συνδέεται με το κινητό και παρέχει πληροφορίες για τα μαλλιά και το πως τα βουρτσίζεις. Ενσωματώνει ένα μικρόφωνο που «ακούει» τους ήχους των μαλλιών έτσι ώστε να παρέχει πληροφορίες για το πόσο ξηρά, ταλαιπωρημένα ή φριζαρισμένα είναι τα μαλλιά σου. Παράλληλα, υπάρχουν διαφορετικοί ακόμα αισθητήρες που μετρούν την πίεση που ασκείς στα μαλλιά και το τριχωτό και δονείται αν βουρτσίζεις πολύ δυνατά. Ταυτόχρονα, μετριέται και ο αριθμός των κινήσεων σε κάθε βούρτσισμα. Υπάρχουν ακόμη αισθητήρες που μετρούν την υγρασία στα μαλλιά σου.

Όλες αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται και παρουσιάζονται σε ειδικό application  για το κινητό που ταυτόχρονα παίρνει πληροφορίες για την θερμοκρασία του περιβάλλοντος, την UV ακτινοβολία, την υγρασία, τον άνεμο κ.τ.λ. από τα δελτία καιρού και παρέχει μια συνολική αξιολόγηση για την ποιότητα των μαλλιών σου. Το application προτείνει τρόπους για να βελτιώσεις το βούρτσισμά σου, προσωποποιημένες συμβουλές και τα κατάλληλα προϊόντα Kérastase που ταιριάζουν στις ανάγκες των μαλλιών σου.

Στην τιμή των 200 δολαρίων (η τιμή για την Ελλάδα δεν έχει καθοριστεί ακόμα), η έξυπνη βούρτσα μαλλιών Hair Coach θα είναι διαθέσιμη στα καλύτερα κομμωτήρια Kérastase στα μέσα του 2017.

Με το Hair Coach, η Kérastase σου χαρίζει μια απόλυτα προσωποποιημένη εμπειρία!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.