Skip to main content

BEAUTY NEWS

To πιο γιορτινό event ομορφιάς

Μια γοητευτική συνάντηση με το απόλυτο luxury brand ομορφιάς Tom Ford Beauty!


Κέλλυ Νόβακ

Πρόσφατα και για λίγες ημέρες το counter της Tom Ford Beauty στο Attica Citylink έγινε η απόλυτη έκφραση της αισθησιακής κομψότητας και sharp πολυτέλειας του οίκου. Ήταν το τέλειο Christmas treatment για τους εκλεκτούς καλεσμένους που με τη βοήθεια των Tom Ford Beauty specialists δημιούργησαν το δικό τους σπάνιο άρωμα και απόλαυσαν στη διάρκεια ενός αποκλειστικού ραντεβού, το νέο μακιγιάζ με τα εξαιρετικά προϊόντα της σειράς Winter Soleil Tom Ford.

Celebrities, influencers, fashion και beauty bloggers και editors μεταξύ των οποίων η Τζένη Μπαλατσινού, ο Λάκης Γαβαλάς, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Στιβ Μιλάτος, ο Νίκος Αναδιώτης, η Αναστασία Περάκη, η Θωμαή Απέργη, η Αντωνία Καλλιμούκου και η Αναστασία Περάκη έζησαν την λαμπερή ατμόσφαιρα γιορτής των Tom Ford Beauty Consultation και έφυγαν πιο ξεκούραστοι και ανανεωμένοι.

Στο Private Blend Wardrobing οι Tοm Ford specialists δημιούργησαν επιτόπου το άρωμα που ταιριάζει στην προσωπικότητα και την γκαρνταρόμπα του κάθε καλεσμένου μέσα από την προσωπική συλλογή αρωμάτων του κύριου Ford και τους ανεξάντλητους συνδυασμούς από συναρπαστικές νότες. Από τις πιο ανάλαφρες και δροσερές έως τις πιο μυστηριώδεις και πλούσιες, οι basenotes του Tom Ford, στα χαρακτηριστικά στιβαρά, πολυτελή μπουκάλια εμπνευσμένα από σκακιέρα, είναι διάσημες για τη μοναδική ιδιότητά τους να συνδυάζονται όλες με όλες, προσφέροντας κάθε φορά ένα διαφορετικό, εξαιρετικό άρωμα.

Σήμερα στην Private Blend Collection μπορεί κανείς να ανακαλύψει και τη νέα εκλεπτυσμένη σειρά Les Extraits Verts, με τα τρία αγαπημένα “πράσινα” του Tom Ford (χρώμα ιδιαίτερης σημασίας στην παλέτα του σχεδιαστή), το αιθέριο Vert Boheme, το άγριο Vert D’ Encens και το βαθύ Vert Des Bois. Το απόλυτο luxury treatment δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει μακιγιάζ με τα θαυματουργά προϊόντα της σειράς Winter Soleil που φέρνει την κοσμοπολίτικη λάμψη του καλοκαιριού μέσα στον χειμώνα. Για τον κύριο Ford η sun kissed επιδερμίδα των διακοπών είναι ένα από τα καλύτερα tip ομορφιάς για όλο τον χρόνο. Αυτό ακριβώς μας δίνει η χειμωνιάτικη σειρά Soleil με 6 αποχρώσεις κραγιόν, 2 παλέτες σκιών και ένα μαγικό body spray, η οποία διατίθεται μόνο στα Attica City Link, Attica Golden Hall και Attica Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη.

 

Απόλαυσε παρακάτω τις φωτογραφίες από το λαμπερό event.

beauty-ford-01.jpgbeauty-ford-02.jpgbeauty-ford-03.jpgbeauty-ford-04.jpgbeauty-ford-05.jpgbeauty-ford-06.jpgbeauty-ford-07.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.