Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Iris Law πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια της Burberry

H κόρη του Jude Law είναι το νέο αγαπημένο μας μοντέλο!


Κέλλυ Νόβακ

Kaia Geber, Hailey Baldwin, Lily-Rose Depp, Gigi Hadid και πολλές ακόμα κόρες γνωστών σταρ έχουν πλέον αρχίσει να προσελκύουν το ενδιαφέρον μας. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο που αυτά τα πρόσωπα προσδοκούν μια επιτυχημένη θέση στον χώρο του μόντελινγκ, όταν οι γονείς τους έχουν ήδη μια επιτυχημένη καριέρα –είτε αυτή του ηθοποιού, μοντέλου κτλ.- και μια σίγουρη αναγνωρισιμότητα. Είναι αυτός ο λόγος άραγε που και τα νέα και φρέσκα πρόσωπα τραβάνε τα βλέμματα πάνω τους; Σίγουρα, το «όνομά» τους τα βοηθάει αλλά η αξία και η πορεία τους διαγράφεται τελικά από τους ίδιους.

Έτσι, λοιπόν και η Iris Law κόρη του Jude Law και της Sadie Frost, «εκμεταλλεύεται» το όνομα του διάσημου πατέρα της, για μια καριέρα στο μόντελινγκ. Το 16χρονο νεόφερτο μοντέλο, αποδεικνύει την αξία του με μια πρώτη σημαντική καμπάνια ομορφιάς για τον οίκο Burberry. Ως το πρόσωπο για το νέο Liquid Lip Velvet ματ κραγιόν του brand, η Iris ακολουθεί τα βήματα των Amber Anderson, Edie Campbell, Cara Delevingne, Jourdan Dunn, Lily Donaldson και Rosie Huntington Whiteley, διεθνούς φήμης μοντέλων που έχουν και αυτά κατά καιρούς αντιπροσωπεύσει τον οίκο.

Ο Christopher Bailey, υπεύθυνος του brand αναφέρει για την Iris Law και την επιλογή αυτής για την καμπάνια: «Έχει μια… κολλητική και δημιουργική ενέργεια. Είναι η απόλυτη προσωποποίηση της αυθεντικής βρετανικής συμπεριφοράς.»

Δες παρακάτω την καμπάνια!

 

iris-law-burberry-02.jpg iris-law-burberry-03.jpg iris-law-burberry-05.jpg iris-law-burberry-06.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;