Skip to main content

BEAUTY NEWS

Tα απόλυτα IT girls συνεργάζονται με το αγαπημένο σου beauty brand

Η Hailey Baldwin και Taylor Hill είναι πλέον και επίσημα 2 νέες διεθνείς πρέσβειρες της L’Oréal Professionnel για το 2017.


Κέλλυ Νόβακ

To 2017 φαίνεται πολλά υποσχόμενο για τα δύο νεαρά μοντέλα που μόλις «έκλεισαν» μια από τις πιο σημαντικές δουλειές στην πορεία της καριέρας τους. Η Hailey Baldwin και Taylor Hill είναι πλέον και επίσημα 2 νέες διεθνείς πρέσβειρες της L’Oréal Professionnel για το 2017. Η Hailey γνωστή “instagram lover” αποκάλυψε τα νέα της συνεργασίας μέσα από τo Instagram Stories στο προφίλ της, τα οποία σίγουρα ενθουσιάσαν τους 9 εκατομμύρια followers της.

Πραγματική επαγγελματίας στις selfie και εθισμένη με το χώρο της ομορφιάς, η Hailey λατρεύει να παίζει με το look της και ειδικά με τα μαλλιά της, τα οποία για αυτήν είναι ένα αξεσουάρ μόδας. Τελευταία υιοθέτησε το Grey Hair look για τη συμμετοχή της στο φεστιβάλ Coachella, στη συνέχεια απέκτησε ροζ χρώμα μαλλιών μέχρι να καταλήξει στο ξανθό, για το οποίο είναι τόσο γνωστή.
 

beauty-news-haileyandtaylor-faces-ofloreal-01.jpg Η Hailey θα είναι η μούσα για τα It Looks των σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 17 & Φθινόπωρο/Χειμώνας 17-18 by Vanessa Bruno για τη L’Oréal Professionnel. Αυτή η συνεργασία με τη σχεδιάστρια από τη Γαλλία έχει σκοπό να προβάλει 24 αποχρώσεις από τη γκάμα της ΙΝΟΑ, με έμπνευση από τη φύση. “Είναι εκπληκτικό πως ένα νέο χρώμα στα μαλλιά μπορεί να αλλάξει τα πάντα.”, με είπε η Hailey Baldwin. “Αισθάνομαι ότι επηρεάζει τη διάθεσή μου. Με το νέο μου χρώμα μαλλιών από την INOA by Vanessa Bruno αισθάνομαι σαν άλλη Hailey!”. Η Hailey Baldwin θα είναι το νέο πρόσωπο του Pro Fiber για το 2017, την περιποίηση επανόρθωσης με μεγάλη διάρκεια από τη L’Oréal Professionnel.

Αλλά και η Taylor Hill με ένα «απλό» post με και μια φωτογραφία στο προφίλ της έκανε τους σχεδόν 7 εκατομμύρια ακόλουθούς της να πετάξουν από την χαρά τους με τα νέα της συνεργασίας αυτής!​

beauty-news-haileyandtaylor-faces-ofloreal-02.jpg

Μόλις 19 ετών, το μοντέλο Taylor Hill πρωταγωνιστεί ήδη στα social media και πρόσφατα στην πασαρέλα της Victoria Secret, στο show που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Παρίσι. Το νεαρό μοντέλο από την Αμερική έχει ήδη συνεργαστεί με brands όπως H&M και Forever 21. Παράλληλα, κέρδισε τα βλέμματα στην πασαρέλα του Fashion Week όπου περπάτησε για τους σχεδιαστές Elie Saab, Giorgio Armani και Dolce & Gabbana.

“Αισθάνομαι ιδιαίτερη περηφάνια και τιμή που θα είμαι πρέσβειρα της L’Oréal Professionnel. Τα μαλλιά αποτελούν σημαντικό σημείο της δουλειάς μου, για αυτό και τα περιποιούμαι ιδιαίτερα. Με τη L’Oréal Professionnel ξέρω καλά ότι τα μαλλιά μου θα είναι πάντοτε εντυπωσιακά, λαμπερά και υγιή σαν να βγήκα μόλις από το κομμωτήριο!”, δήλωσε η ίδια.

Η Taylor θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο στην επικοινωνία του επαναλανσαρίσματος της εμβληματικής σειράς περιποίησης μαλλιών Série Expert της L’Oréal Professionnel, που θα συνοδευτεί και από το λανσάρισμα των νέων Powermix.

Απόλαυσε παρακάτω το βίντεο της αποκάλυψης!

https://www.youtube.com/watch?v=-aGxA9hU-Tk

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ