Το 1 προϊόν για τα μαλλιά που χρειάζεσαι (πραγματικά) - AllYou.gr

Search

Το 1 προϊόν για τα μαλλιά που χρειάζεσαι (πραγματικά)

Eίτε έχεις ίσια είτε σγουρά μαλλιά, είναι σωτήριο.

17 Φεβρουαρίου 2017

Το προϊόν που όλες οι γυναίκες πρέπει πάντα να χρησιμοποιούν για το styling των μαλλιών τους είναι ένα: ο αφρός! Oι νέες τεχνολογίες από τις οποίες πλέον κατασκευάζεται αυτό το προϊόν, το καθιστούν κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Και παρακάτω σου λέω 3 λόγους που θα σε κάνουν να καταλάβεις ότι είναι το μόνο προϊόν για τα μαλλιά που χρειάζεσαι πραγματικά!

#1. Λειτουργεί για όλα τα στιλ μαλλιών: Είτε έχεις τα μαλλιά σου ίσια, σγουρά, κυματιστά ή ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, ένας αφρός μαλλιών θα προσθέσει όγκο σε αυτά, χωρίς να τα βαρύνει. Κάνει τα μαλλιά ελαστικά, χωρίς όμως να «κολλάνε» μεταξύ τους.

#2. Εύκολος στην χρήση: Δεν χρειάζεται να είσαι expert για να χρησιμοποιήσεις τον αφρό. Όλοι μπορούν να το κάνουν, αρκεί να απλώσεις ίση ποσότητα σε όλα τα μαλλιά!

#3. Χρησιμοποιείται σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά: Αν τον χρησιμοποιήσεις μετά το λούσιμο σε βρεγμένα μαλλιά τότε φροντίζεις ώστε αυτά να μην φριζάρουν και να αποκτήσουν μια ωραία υφή και σχήμα. Αν τον βάλεις σαν προϊόν styling σε στεγνά μαλλιά, τότε τα «ενθαρρύνεις» να πάρουν ένα πιο ωραίο σχήμα και λαμπερή όψη!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!