Skip to main content

BEAUTY NEWS

Πράσινα μαλλιά: Η απόλυτη τάση στο Pinterest

Green hair, dont care... Θα το τολμούσες αυτό το extreme χρώμα;


Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, είμαι φαν του να πειραματιζόμαστε με τα μαλλιά, το μακιγιάζ, τα ρούχα μας. Γιατί μπορεί μέσα από όλη αυτή την διαδικασία να ανακαλύψουμε στιλ που μας αρέσουν, μας ταιριάζουν και κυρίως μας αντιπροσωπεύουν καλύτερα. Παρόλα αυτά, κάποιες φορές νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε πλέον σίγουρες για το τι μας ταιριάζει και τι όχι.

Όπως αυτή η popular νέα τάση που κυκλοφορεί στο Pinterest τελευταία. Τα… πράσινα μαλλιά είναι η απόχρωση που πολλές γυναίκες έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν στα μαλλιά τους. Προσωπικά, είμαι φαν των… περίεργων αποχρώσεων –εφόσον τα μαλλιά μας αντέχουν να περάσουν από την διαδικασία μιας πιο ισχυρής βαφής που απαιτούν τέτοιες αποχρώσεις-, αλλά από την άλλη δεν είμαι σίγουρη για την συγκεκριμένη. Ενώ, το πράσινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, δεν ξέρω αν αυτή η απόχρωση μπορεί να υποστηριχθεί εύκολα μια γυναίκα. Παρόλα αυτά, δεν χρειάζεται να δοκιμάσει κανείς αποκλειστικά αυτή την απόχρωση και μόνο.

Αν σε… ψήνει μια τέτοια αλλαγή, αλλά δεν είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα, μπορείς αρχικά να δοκιμάσεις την απόχρωση σε μια τούφα των μαλλιών σου μόνο ή στις άκρες τους. Θα σου πρότεινα να επιλέξεις μια πιο παστέλ απόχρωση για πιο κομψό και όχι ένα τόσο ροκ αποτέλεσμα, που συνήθως έχουν οι πιο σκούρες αποχρώσεις –εκτός αν επιθυμείς φυσικά, ένα τέτοιο ύφος.

Οι επιλογές είναι αρκετές, πάντως, και σίγουρα οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε βοηθήσουν να πάρεις ιδέες!

 

green-hair-trend-pinterest-01.jpggreen-hair-trend-pinterest-02.jpggreen-hair-trend-pinterest-03.jpggreen-hair-trend-pinterest-04.jpggreen-hair-trend-pinterest-05.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε