Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτό το μακιγιάζ θα αντικαταστήσει το smokey eye για την Άνοιξη

Η νέα ανοιξιάτικη τάση που θα γίνει η αγαπημένη σου!


Κέλλυ Νόβακ

Τα έμαθες τα νέα; Η Άνοιξη είναι εδώ (οκέι, σχεδόν). Και αυτό σημαίνει πολλά πράγματα για το μακιγιάζ μας! Ένα από τα βασικά, όμως, είναι ότι πρόκειται από εδώ και πέρα με πλήρη αυτοπεποίθηση να δοκιμάζουμε διασκεδαστικά και ευφάνταστα μακιγιάζ. Και για μια τάση που ευδοκίμησε μέσα στον χειμώνα, αλλά ίσως για κάποιες να έμοιζε δύσκολο να υποστηρίξουν, ήρθε η ώρα!

Η ροζ σκιά, λοιπόν, και όλες οι αποχρώσεις της, γίνεται τώρα η no.1 τάση που πρόκειται να υιοθετήσουμε την Άνοιξη! Έχει γίνει τόσο popular μάλιστα που έρχεται να αντικαταστήσει το μυστήριο και λάγνο, κατάλληλο όμως για τον χειμώνα, smokey eye μακιγιάζ.

Οι ενδιαφέρουσες «πλευρές» της ροζ σκιάς πάντως, είναι αρκετές. Μπορεί από την μια να προσφέρει ένα διακριτικό μακιγιάζ μέσα από μια παστέλ απόχρωση, ένα μοντέρνο color block αποτέλεσμα σε μια πιο έντονη ροζ τονικότητα και αν συνδυαστεί με μια πολύχρωμη μάσκαρα, μέχρι και ένα πιο ‘80s grunge ύφος, για πιο extreme… καταστάσεις.

Υπάρχουν διάφοροι σχεδιαστές που έχουν ήδη προτιμήσει μια ροζ σκιά να συμπληρώνει τα looks τους στην πασαρέλα, όποτε μέσα από αυτά έχουμε και εμείς την δυνατότητα να πάρουμε ιδέες για το πώς να την εφαρμόσουμε κι εμείς στα δικά μας!

 

2017trend-pink-eyeshadow-01.jpg  2017trend-pink-eyeshadow-02.jpg 2017trend-pink-eyeshadow-03.jpg 2017trend-pink-eyeshadow-04.jpg 2017trend-pink-eyeshadow-05.jpg 2017trend-pink-eyeshadow-06.jpg 2017trend-pink-eyeshadow-07.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.