Skip to main content

BEAUTY NEWS

Έτσι θα κάνεις τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου, από τη νέα σεζόν

Δεν το λέμε εμείς, η PFW το... μαρτύρησε.


Κέλλυ Νόβακ

Άλλος ένας «Μήνας της Μόδας» έφτασε στο τέλος του, και ενώ μερικοί σχεδιαστές αποφάσισαν να μας στείλουν μέχρι και στο… διάστημα με τις συλλογές τους (βλ. Chanel), εμείς είπαμε να παραμείνουμε στην γη και να επικεντρωθούμε στις τάσεις που προέκυψαν από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Οι τάσεις για τη νέα σεζόν, λοιπόν, έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Από την μία, υπάρχει η ανάγκη του να «δειχθούμε» παραπάνω απ’ότι πριν, και από την άλλη βλέπουμε μια γενικότερη ανάγκη για να επιστρέψουμε στα “basics”. To τελευταίο δεν σημαίνει ότι πρόκειται να έχουμε βαρετές εμφανίσεις, αλλά σίγουρα πιο φυσικές, αφήνοντας έτσι για λίγο στην άκρη τις παλέτες του contouring και χρησιμοποιώντας μόνο τα «βασικά» για το μακιγιάζ μας.

Ένα άκρως ενδιαφέρον Φθινόπωρο μας περιμένει, λοιπόν, μέσα από τα grande χτενίσματα και glossy χείλη και μακιγιάζ.

Περισσότερα, παρακάτω!

 

Bigger-Better

06-paris-beauty-trends-1718fw-01.jpg


Η… Nanny Fine από την tv σειρά, The Nanny, θα έκανε τώρα πάρτυ με αυτή την τάση που παρουσίασε ο οίκος Chanel. Όσο πιο φουσκωτά μαλλιά, τόσο καλύτερα λοιπόν!

 

Back-to-school

06-paris-beauty-trends-1718fw-02.jpg


Γίνε και εσύ μέλος του Breakfast Club, όπως έκανε και η RiRi με την νέα της συλλογή και παρουσίασε… rebellious μακιγιάζ!

 

Glossy AF

06-paris-beauty-trends-1718fw-03.jpg


Τέλος στα ματ κραγιόν. Ήρθε η ώρα τα χείλη σου να πάρουν την… λάμψη που τους αρμόζει, μέσα από glossy κραγιόν, σαν αυτά που παρουσίασε ο Giambattista Valli!

 

Be-witched

06-paris-beauty-trends-1718fw-04.jpg


Ανακάλυψε την… εσωτερική (καλή) μάγισσα που κρύβεις μέσα σου, όπως έκανε η γυναίκα του Alexander McQueen. Φυσικό μακιγιάζ και «ξασμένες» άκρες θα δώσουν ένα σχεδόν πρωτόγονο ύφος στις εμφανίσεις σου.

 

Baby steps

06-paris-beauty-trends-1718fw-05.jpg


​Λατρεύεις τις πλεξούδες; Τέλεια! Προετοιμάσου τώρα για τα “baby braids”, οι οποίες θα κοσμούν διακριτικά και κομψά τα μαλλιά σου. Αυτό μας προτείνει τουλάχιστον ο οίκος Valentino.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

5 νέες αφίξεις αρωμάτων που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις αυτήν την άνοιξη

Τα νέα αρώματα που θα προσθέσουμε στο boudoir μας

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.