Πώς να βάψεις τα μαλλιά σου χωρίς να τα βάψεις - AllYou.gr

Search

Πώς να βάψεις τα μαλλιά σου χωρίς να τα βάψεις

Δε χρειάζεται πια να τρέχεις στο κομμωτήριο για να δοκιμάσεις extreme αποχρώσεις στα μαλλιά σου!

20 Μαρτίου 2017

Γενικά, δεν θα σου κρύψω ότι είμαι φαν των περίεργων αποχρώσεων στα μαλλιά. Είτε πρόκειται για μια bold πράσινη απόχρωση, είτε για μια πιο ψυχρή σαν αυτή του πάγου, εγώ είμαι… «μέσα»! Πιστεύω στον πειραματισμό, ακόμα και στα μαλλιά μας, ειδικά όσο είμαστε νέες.

Φυσικά, τα λόγια είναι πάντα πιο εύκολα από τις πράξεις. Το να δούμε ένα ωραίο χρώμα στα μαλλιά μιας γυναίκας στο Instagram, έχει μεγάλη διαφορά από το να τολμήσουμε στα δικά μας. Όλα αυτά, μέχρι σήμερα βέβαια, γιατί πλέον υπάρχει τρόπος να πειραματιστούμε με τις διαφορετικές αποχρώσεις, χωρίς κανένα κόστος!

Αρκεί λοιπόν, μόνο ένα προϊόν μακιγιάζ αν θέλεις και εσύ να δεις πώς θα ήσουν με μια πιο extreme απόχρωση στα μαλλιά: μια παλέτα με σκιές ματιών! Πρόκειται για τη νέα diy τάση στα μαλλιά που σε προσκαλεί να τα βάψεις με την αγαπημένη σου σκιά ματιών. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου, άπλωσε την αγαπημένη σου απόχρωση (όσο έντονη και αν είναι) στις τούφες των μαλλιών σου! Η τεχνική αυτή είναι απόλυτα ασφαλής για τα μαλλιά σου, ενώ το χρώμα φεύγει αμέσως όταν λούσεις ή χτενιστείς.

Εύκολα και κυρίως… ανώδυνα!

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!