Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά από τις Fall ’17 συλλογές - AllYou.gr

Search

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά από τις Fall ’17 συλλογές

Χτενίσματα και αποχρώσεις που υπόσχονται ένα άκρως ενδιαφέρον φθινόπωρο!

21 Μαρτίου 2017

Μέσα σε ένα πλήθος από εντυπωσιακές και επιτυχημένες συλλογές, οι παρακάτω οίκοι και σχεδιαστές μόδας σηματοδοτούν την έναρξη των φθινοπωρινών τάσεων. Στις Fall 2017 συλλογές που αυτά τα brands παρουσίασαν πριν λίγο καιρό, είχαμε την ευκαιρία να δούμε το… μέλλον.

Από τώρα, λοιπόν, μπορούμε να γνωρίζουμε πώς θα κάνουμε τα μαλλιά μας το φθινόπωρο! Χτενίσματα και κουρέματα, άλλοτε πιο edgy και άλλοτε πιο ρομαντικά, εντυπωσιακά αξεσουάρ αλλά και ιδιαίτερες αποχρώσεις μαλλιών, αποτελούν μερικές από τις τάσεις που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!
 

-fw2017-hair-trends-01.jpg

Οι φιόγκοι και οι κορδέλες αποτελούν τώρα must-have αξεσουάρ για τα μαλλιά!

 

-fw2017-hair-trends-02.jpg

Την αλογοουρά επαναπροσδιορίζουν αυτά τα brands επιτρέποντάς της να έχει ένα πιο… sleek χαρακτήρα.

 

-fw2017-hair-trends-03.jpg

Κομψά looks υπόσχεται η τάση του να φέρνεις τα μαλλιά σου όλα πίσω επιτρέποντας στο πρόσωπό σου να είναι ο πρωταγωνιστής των εμφανίσεών σου!

 

-fw2017-hair-trends-04.jpg

Δυναμικές πλεξούδες άλλοτε πιο διακριτικές και άλλοτε πιο εντυπωσιακές θα συνεχίσουν για άλλη μια σεζόν να κοσμούν τα μαλλιά σου!

 

-fw2017-hair-trends-05.jpg

Bigger and better” προτείνουν οι σχεδιαστές να είναι φέτος τα χτενίσματα σου, δίνοντας πόντους στις εμφανίσεις αλλά και το…μπόι σου!

 

-fw2017-hair-trends-06.jpg

Ειδικά «εφέ» θέλουν να απαρτίζουν τα χτενίσματα σου για το φθινόπωρο αυτά τα brands προθέτοντας είτε πολύχρωμα extensions, είτε βάφοντας (προσωρινά) μέρος των μαλλιών σου.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!