Skip to main content

BEAUTY NEWS

Με αυτή τη σειρά περιποίησης προσώπου θα αποκτήσεις και πάλι λαμπερό δέρμα

Ανακάλυψε το… μυστικό της νεότητας σε κάθε ηλικία!


Κέλλυ Νόβακ

Με την πάροδο του χρόνου η επιδερμίδα μας αλλάζει και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αλλάζουν και οι ανάγκες της. Τα προϊόντα φροντίδας που αντιμετώπιζαν τις ανάγκες του δέρματός μας παλαιότερα ενδέχεται να μη μας προσφέρουν πλέον τα ίδια αποτελέσματα, ούτε τον επιθυμητό βαθμό... αυτοπεποίθησης όπως στο παρελθόν.

Βασισμένη στη γνώση αυτή, η Jurlique χρησιμοποίησε τη θεραπευτική δύναμη της φύσης για να δημιουργήσει τρεις μοναδικές αντιγηραντικές τελετουργίες φροντίδας της επιδερμίδας που χαρίζουν λάμψη σε κάθε ηλικία. Η εξειδικευμένη σύνθεση του κάθε τελετουργικού περιλαμβάνει ένα ισχυρό μίγμα συμπυκνωμένων βοτάνων για την αντιμετώπιση των αναγκών της επιδερμίδας που μεταβάλλονται με την πάροδο του χρόνου.

 

Jurlique Herbal Recovery

new-collection-jurlique-01.jpg

Τα 15 συμπυκνωμένα βότανα του Herbal Recovery Advenced Serum έχουν συλλεχθεί χειρωνακτικά από το αγρόκτημα της Jurlique για να χαρίσουν αναζωογονημένη επιδερμίδα με ορατή λάμψη.  

Αυτά τα συμπυκνωμένα φυσικά εκχυλίσματα λειτουργούν ξεχωριστά αλλά και σε συνέργεια  προκειμένου να καταπολεμήσουν τα πρώτα σημάδια της γήρανσης, να αναζωογονήσουν τη θαμπή όψη και να σας χαρίσουν λεία επιδερμίδα με ορατή λάμψη.

ΧΑΜΟΜΗΛΙ– Ενυδατώνει και καταπραΰνει

ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ – Ηρεμεί και μειώνει την ευαισθησία

ΒΙΟΛΕΤΑ - Καταπραΰνει την επιδερμίδα

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ - Δροσίζει και καλμάρει

ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ – Φωτίζει και απαλύνει το δέρμα

ΜΕΝΤΑ -  Καταπραΰνει και δροσίζει

ΚΟΥΦΟΞΥΛΙΑ - Μαλακώνει και χαρίζει φωτεινότητα

MARHMALLOW – Προσφέρει εντατική ενυδάτωση

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ – Απαλύνει, εξισορροπεί και αποκαθιστά την επιδερμίδα

ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ - Αναζωογονεί και αποκαθιστά

ΛΕΒΑΝΤΑ -  Ενυδατώνει και ηρεμεί

ΣΤΕΛΛΑΡΙΑ -  Ηρεμεί και αναζωογονεί

ΣΠΙΛΑΝΘΕΣ – Καταπραΰνει και εξισορροπεί

ΕΧΙΝΑΚΕΙΑ - Ανακουφίζει και εξισορροπεί

 

Jurlique Purely Age-Defying

new-collection-jurlique-02.jpg

Τα συμπυκνωμένα βότανα που περιέχονται στην τελετουργία Purely Age-Defying καταπολεμούν όλα τα ορατά σημάδια της γήρανσης - συμπεριλαμβανομένων των γραμμών και των ρυτίδων, την απώλεια της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας, καθώς και τον ανομοιόμορφο δερματικό τόνο - για να προσφέρουν ορατά πιο λεία και νεανική επιδερμίδα.   

Η τελετουργία Purely Age-Defying αξιοποιεί τη θεραπευτική δύναμη της φύσης για να αντιμετωπίσει τα ορατά σημάδια της γήρανσης και να βοηθήσει στη διατήρηση της υγιούς, νεανικής και λαμπερής εμφάνισης της επιδερμίδας. 

 

Jurlique Nutri-Define

new-collection-jurlique-03.jpg

Η επαναστατική τεχνολογία Biosome5 στην οποία βασίζεται η σειρά Nutri-Define, ενώνει την πολυτέλεια, τη φύση και την επιστήμη για να επαναπροσδιορίσει την αντιγηραντική φροντίδα.  

Αυτή η σειρά αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα πολλαπλά σημάδια της γήρανσης, όπως οι βαθιές γραμμές, οι ρυτίδες, η απώλεια της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας, καθώς και η έντονη αφυδάτωση. Τα παρακάτω αντιγηραντικά συστατικά βοηθούν σε όλα αυτά.

• Ρίζα Χρένου: Βοηθά στη βελτίωση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος 

• Δεντρολίβανο: Ενδυναμώνει την επιδερμίδα βοηθώντας την να αποκτήσει ανανεωμένη εμφάνιση και αίσθηση. 

• Mέντα: Αναζωογονεί το θαμπό δέρμα και βελτιώνει τον ανομοιόμορφο δερματικό τόνο. 

• Ρίζα  Μούρων: Πλούσια σε αντιοξειδωτικά και φαινολικές ενώσεις ενισχύει την προστασία της επιδερμίδας , φωτίζει και μειώνει την εμφάνιση των δυσχρωμιών.  

• Γλυκογόνο: Προέρχεται από περλέ κογχύλια και βοηθά στην ενίσχυση των φυσικών μηχανισμών της άμυνας του δέρματος ενώ ταυτόχρονα προσφέρει συσφικτικά οφέλη.

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.