Skip to main content

BEAUTY NEWS

4 influencers δοκιμάζουν το απόλυτο προϊόν μακιγιάζ

Βάλε και εσύ το Double Wear της Estee Lauder στη ζωή σου!


Κέλλυ Νόβακ

To αγαπημένο make up των γυναικών σε όλο τον κόσμο πέρασε το… τεστ τεσσάρων όμορφων influencers και εντυπωσίασε για άλλη μία φορά!

Με αποδεδειγμένη διάρκεια 24 ωρών, το Double Wear της Estee Lauder είναι τόσο ελαφρύ και άνετο που ξεχνάς ότι το φοράς! Δεν αλλάζει χρώμα, αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Ακούγεται σαν το… Άγιο Δισκοπότηρο των make up; Ίσως, μόνο που το Double Wear είναι αληθινό και δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή της λίστας με τα best sellers προϊόντα: το Double Wear είναι το #1 make up της Estee Lauder και το απόλυτο life savior εκατομμυρίων γυναικών στον κόσμο.

Και για να το… αποδείξει έζησε μια ολόκληρη μέρα μαζί με τέσσερις Ελληνίδες που έχουν αυξημένες απαιτήσεις από τη ρουτίνα ομορφιάς τους: η Κατερίνα Καινούργιου, η Ισμήνη Νταφοπούλου, και οι φίλες Ελένη Τσολάκη και Χρυσιάννα Ανδριοπούλου έβαλαν το Double Wear σε δοκιμασία: να τις συντροφεύσει σε κάθε καθημερινή δραστηριότητά τους, από το επαγγελματικό ταξίδι και το γυμναστήριο ως την έξοδο για φαγητό και ποτό και να μείνει στη θέση του, αναλλοίωτο και άψογο.

Οι influencers φόρεσαν το Double Wear το πρωί, και διαπίστωσαν, αρκετές ώρες και δρομολόγια αργότερα ότι ήταν σαν να το είχαν εφαρμόσει πριν από 10 λεπτά. Ναι, ακόμη και μετά από 100 κοιλιακούς, όπως έγινε στην περίπτωση της Χρυσιάννας και της Ελένης που έδωσαν το προγραμματισμένο τους ραντεβού στο γυμναστήριο. Η Κατερίνα Καινούργιου και η Ισμήνη Νταφοπούλου επίσης δεν χρειάστηκε να ρετουσάρουν το μακιγιάζ τους στην διάρκεια της ημέρας –το Double Wear ήταν στη θέση του, φυσικό σαν το δικό τους δεύτερο δέρμα, πετυχαίνοντας τέλεια κάλυψη.

Δες τα βίντεο με τις δοκιμασίες του Double Wear παρακάτω!


Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;