Skip to main content

BEAUTY NEWS

Υπήρχε λόγος που τα φετινά beauty looks στο Madwalk ήταν τόσο εντυπωσιακά

….όταν η Mac Cosmetics είναι ο επίσημος χορηγός του event, γίνεται να μην είναι;


Κέλλυ Νόβακ

H MAC COSMETICS η μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη εταιρεία καλλυντικών και Νο.1 εταιρεία μακιγιάζ στην προτίμηση των επαγγελματιών makeup artists, δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγαλύτερο Fashion & Music project της χρονιάς, το MADWALK 2017.

Εκεί που χτυπά η καρδιά όλων των μεγάλων events, backstage, η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, Senior Make up artist της MAC, μαζί με μια ομάδα 40 επαγγελματιών MAC makeup artists, δημιούργησαν τα beauty looks των όλων σχεδιαστών που συμμετείχαν στο MADWALK 2017.

Οι MAC artists επιμελήθηκαν το μακιγιάζ σε περισσότερα από 290 μοντέλα, celebrities, παρουσιαστές και performers που περπάτησαν ή συμμετείχαν στο ειδικά διαμορφωμένο catwalk του Ολυμπιακού Σταδίου Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Η ΜΑC βρίσκεται πάντα backstage στις μητροπόλεις της μόδας σε όλα τα Fashion Weeks σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι δημιουργώντας τα makeup looks όλων των επερχόμενων σεζόν μαζί με τους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας.

Η καρδιά της MAC χτυπά backstage εκεί που οι MAC artists διαμορφώνουν τις τάσεις του μακιγιάζ με τους σημαντικότερους σχεδιαστές μόδας!

 

mac-madwalk-2017-01.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια