Skip to main content

BEAUTY NEWS

H διαφήμιση της Rimmel με την Cara Delevingne απαγορεύτηκε στην Αγγλία

Ποιος ο λόγος που σταμάτησαν να προβάλλουν την διαφήμιση;


Κέλλυ Νόβακ

Πάνω που πάει να κάνει comeback στον χώρο του μόντελινγκ, η Cara Delevingne βρίσκει μερικά εμπόδια στον δρόμο! Όχι, ότι την επηρεάζουν απ’ το να τον διασχίσει, αλλά σίγουρα επιβαρύνουν αρνητικά την εικόνα της.

Πάνω που συνεργάστηκε με το beauty brand Rimmel London και η καμπάνια μετά από λίγο απαγορεύεται στην Αγγλία! Ο λόγος; Μπορεί και να σου φανεί αστείος…

Η διαφήμιση λοιπόν, αφορά την νέα μάσκαρα του brand Scandal Eyes Reloaded και δείχνει το γνωστό μοντέλο να είναι άκρως… μάχιμη (και αυτή και το βλέμμα), όταν φοράει το προϊόν. Παρόλα αυτά το Advertising Standards Authority στην Μεγάλη Βρετανία βρήκε αρκετά παραπλανητική την διαφήμιση και για την ακρίβεια τις… βλεφαρίδες της Cara!

Λόγω του ότι προβάλλει λανθασμένες πληροφορίες, ως προς το γεγονός ότι η μάσκαρα δεν αποδίδει αυτό το αποτέλεσμα στα βλέφαρα, το ASA αποφάσισε ότι δεν είναι σωστό από μέρους του brand να δημιουργεί «φρούδες ελπίδες» στον καταναλωτή!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Cara Delevingne έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστική καμπάνια που έχει απαγορευτεί στην Αγγλία, καθώς πριν μερικά χρόνια καμπάνια για άρωμα του Tom Ford είχε δεχθεί την ίδια μοίρα, με την αιτιολογία ότι ήταν πολύ προκλητική.

 

Πουριτανοί οι Άγγλοι ή... κατσικοπόδαρη η Cara;

https://www.youtube.com/watch?v=18H0YP7eWuY

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram