Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το άρωμα Eau des Merveilles γίνεται 10 ετών!

Η διαχρονική αξία του οίκου Hermès.


Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Το Eau des Merveilles, γιορτάζει φέτος τα 10 του χρόνια, και o γαλλικός οίκος Hermès μας προσκαλεί με το πάντα ονειρικό του ύφος να ταξιδέψουμε μέσα από τον μεγεθυντικό του φακό. Που; Όπου μας πάει ο νους!

Σε δάση παραμυθένια, σε μαγικούς ωκεανούς & μακρινούς αστερισμούς. Τα έχει κλείσει όλα μέσα σε ένα μπουκάλι που νεράιδες φώτισαν με τα ραβδιά τους για τα 10 χρόνια του αρώματος που εξακολουθεί να μαγεύει. Του αρώματος που δημιουργήθηκε για να συνοδεύει το καθημερινό παραμύθι κάθε γυναίκας, τυλίγοντάς την με ένα απαλό μυστηριώδες χάδι από προκλητικό μίγμα κεχριμπαριού, νότες βάλσαμου του Περού, σανδαλόξυλου, θυμιάματος του Σιάμ, βελανιδιάς, και τη δροσιά των σεβιλιάνικων πορτοκαλιών.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ