Αυτό το άρωμα φοράει η Kate Moss - AllYou.gr

Search

Αυτό το άρωμα φοράει η Kate Moss

Το αρώμα που έχει αποδείξει την αξία του στο χρόνο, είναι για… όλους!

18 Μαϊου 2017

Θυμάσαι την καμπάνια από τα ‘90s του οίκου Calvin Klein, για το άρωμα CK Οne; Αυτή την τολμηρή διαφημιστική καμπάνια, φωτογραφημένη από τον Steven Meisel και που είχε παρουσιάσει μια ποικιλόμορφη σειρά ανδρόγυνων και εμβληματικών προσωπικοτήτων, ανάμεσά τους την Kate Moss και την Jenny Shimizu; Εγώ, ακόμα την θυμάμαι. Έχει χαρακτεί για πάντα στην μνήμη μου. Πάνε περισσότερες από δύο δεκαετίες από τότε που το CK Οne έφερε την επανάσταση στην δεκαετία εκείνη, προβάλλοντας ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα concept για το πρώτο unisex άρωμα. Ο πρωτόγονος μινιμαλισμός και η τολμηρή αισθητική του, προσέλκυσαν τη νεανική κουλτούρα και συνέλαβαν τις κυρίαρχες, για εκείνη την εποχή, έννοιες της ατομικότητας.  

Φέτος, τα πράγματα αλλάζουν. Το εμβληματικό CK One που έχει αποδείξει την αξία του στον χρόνο, έρχεται να υποδεχθεί το CK All. Μια  ερμηνεία του πολιτισμικού ρεύματος που γέννησε η νέα γενιά, εκείνου που απορρίπτει τις βεβαιότητες, τα εμπόδια και τις ταμπέλες της κοινωνίας. Αυτό το νέο άρωμα είναι ένα λευκός καμβάς που αντιπροσωπεύει τη μοντέρνα ρευστότητα. Εκεί όπου οι γραμμές θολώνουν πάνω από κάθε δείκτη προσδιορισμού,  οι ταμπέλες παραμερίζονται, το άτομο γίνεται αποδεκτό όπως ακριβώς είναι και ο μη-αποκλεισμός μετράει περισσότερο, εκεί υπάρχει το CK All.

Το άρωμα

Το ck all είναι ένα δροσερό άρωμα με νότες εσπεριδοειδών και ξύλων (citrus woody amber). Το ck all δημιουργήθηκε από το εμβληματικό δίδυμο αρωματοποιών,  Alberto Morillas και Harry Fremont, που δημιούργησαν επίσης το αρχικό άρωμα ck one, το 1994. Το ck all είναι  μια νέα προσέγγιση, μια πιο εκσυγχρονισμένη εκδοχή του ck one: πιο σύνθετο, πιο πολυδιάστατο, πιο ξυλώδες. Μια νέα θέαση της σημερινής νεολαίας και μια μοντέρνα ερμηνεία του κλασικού. 

Διατηρώντας την αρχική υπογραφή των εσπεριδοειδών, οι διάσημοι αρωματοποιοί Alberto Morillas και Harry Fermont, εμπλούτισαν το ck all με μια δροσερή εκκίνηση που εκφράζεται μέσα από το paradisone για να καταλήξει στο ζεστό αγκάλιασμα του ambery wood (cashalox) και του clearwood.

Το μπουκάλι και η συσκευασία

 Το εμβληματικό μπουκάλι του κλασικού ck one που θυμίζει φλασκί, μεταμορφώθηκε σε λαμπερό λευκό χρώμα για να επικοινωνήσει την καθαρότητα του νέου αρώματος, ck all. Άμεσα αναγνωρίσιμο και χαρακτηριστικό το μπουκάλι του ck all, πρεσβεύει τη μοντέρνα έκφραση του  κλασικού.

Η συσκευασία του ck all από ανακυκλώσιμο χαρτί, διατηρεί τα ίδια πρότυπα στο σχεδιασμό, όπως και στο κλασικό ck one.

ckone-ckall-01.JPGΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης