Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το πιο… καλοκαιρινό πάρτυ της σεζόν!

Το Carroten καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα ανατρεπτικό πάρτυ γεμάτο εκπλήξεις!


Κέλλυ Νόβακ

Το Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα για ακόμη μια χρονιά μας προσκάλεσε να… «βουτήξουμε» στο καλοκαίρι στο Island Club την Τετάρτη 7 Ιουνίου, μέσα από το καθιερωμένο πλέον party του και η νύχτα γέμισε άρωμα καλοκαιριού!

Σε συνεργασία με την Minos EMI/Universal και την ΕΡΩΔΙΟΣ live, το Carroten διοργάνωσε μία βραδιά με έντονα τα στοιχεία μίας «βουτιάς» στο καλοκαίρι, πολύ μουσική και «Ήλιους και Θάλασσες» αφού το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς ήταν η Τάμτα, brand ambassador του αγαπημένου αντηλιακού όλων των Ελλήνων.

carrotenparty_01.jpg

Η Τάμτα 

carrotenparty_03.jpg

Ο Κωνσταντίνος Μαρτάκης

carrotenparty_04.jpg

Ο Μύρωνας Στρατής

 

Πολλές εκπλήξεις μας περίμεναν εκεί!Ένα 360ο photobooth είχε τοποθετηθεί μέσα στον χώρο όπου είχαμε την ευκαιρία να τοποθετήσουμε τον εαυτό τους σε μία εξωτική παραλία και να μοιραστούμε την 360ο εικόνα αυτής με τους φίλους μας στα social media. Επίσης, με την καρδιά του MEDASSET «Η Θάλασσα για μένα», είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μία ξεχωριστή «καρδιά» για Καθαρές Θάλασσες με νήματα που επιλέγαμε μόνοι μας!

carrotenparty_05.jpg

Η παρουσίαση ξεκίνησε με ένα χορευτικό show εμπνευσμένο από το Carroten Song Project, μία ενέργεια του brand που ξεκίνησε το 2011, και συνεχίστηκε με μία ανασκόπηση των καλύτερων στιγμών αυτού. Στόχος αυτής της μικρής ανασκόπησης ήταν να φτάσουμε στο 2017 και την παρουσίαση της φετινής πρέσβειρας του Carroten, την Τάμτα, και του νέου soundtrack του καλοκαιριού «Ήλιους και Θάλασσες», τραγούδι το οποίο ντύνει και την τηλεοπτική καμπάνια του Carroten που προβλήθηκε κατά την διάρκεια της βραδιάς.

To Carroten, τηρώντας την παράδοση που έχει να δημιουργεί το soundtrack του καλοκαιριού, επέστρεψε και φέτος φωτίζοντάς το καλοκαίρι μας με «Ήλιους & Θάλασσες». Με φετινή πρωταγωνίστρια το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής την μοναδική Τάμτα, η οποία μας έβαλε σε καλοκαιρινή διάθεση με την υπέροχη φωνή της και το νέο hit το οποίο φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου και του Νίκου Γρίτση.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η παρουσίαση των νέων πρωτοποριακών προϊόντων αντηλιακής φροντίδας. Ανάμεσά τους η σειρά Aquavelvet, ένας συνδυασμός προηγμένης καλλυντικής φροντίδας με αντηλιακή προστασία, εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό οξύ + Βεταΐνη που χαρίζει βελούδινη υφή και ομοιόμορφο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας. Στην κατηγορία αντηλιακών προσώπου το Carroten κάνει την κίνηση ματ με την κρέμα προσώπου Mat Look, με εξαιρετική αντοχή στο νερό, κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Τέλος για τους λάτρεις του μαυρίσματος η οικογένεια των λαδιών επεκτείνεται με το λάδι εντατικού μαυρίσματος Carroten Summer Dreams με το ονειρεμένο άρωμα εξωτικής καρύδας σε μορφή λοσιόν.

carrotenparty_06.jpg

Μία ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη μας περίμενε, καθώς το 2017, η Τάμτα συμπληρώνει 13 χρόνια από την πρώτη φορά που την γνώρισε το κοινό μέσα από το Super Idol και το δισκογραφικό της ντεμπούτο στο ντουέτο με τον Σταύρο Κωνσταντίνου «Το άλλο μου μισό». Πολλές επιτυχίες και αλλαγές σε όλα αυτά τα χρόνια και πιο κατάλληλος άνθρωπος από την Διευθύνουσα Σύμβουλο της Minos EMI/Universal Μαργαρίτα Μάτσα καθώς και τον Δημήτρη Χατζόπουλο της ΕΡΩΔΙΟΣ Live, δύο άνθρωποι που είναι δίπλα στην αγαπημένη τραγουδίστρια όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν για να της απονείμουν μία τιμητική πλακέτα. 

carrotenparty_07.jpg

Η βραδιά συνεχίστηκε με ένα πολύ ιδιαίτερο live performance της Τάμτα που είχε ετοιμάσει ειδικά για το Carroten Party όπου ερμήνευσε και την αγγλική version του Carroten Single «Ήλιους και Θάλασσες», το “Summer Love”. 

carrotenparty_08.jpg

Μετά από όλα αυτά λοιπόν, δεν αντέξαμε παρά να… «βουτήξουμε» στο καλοκαίρι παρέα με το Carroten, και να καλωσορίσουμε την πιο φωτεινή εποχή του χρόνου!

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

FITNESS

5 ιδανικά είδη άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Για να διατηρηθείς ενεργή και γεμάτη ευεξία τους μήνες που περιμένεις το μωρό σου

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πόδι του έσπασε ο Kid Cudi μετά την πτώση του από τη σκηνή του Coachella 2024

Ο rapper μπήκε τελευταία στιγμή στο line-up του δημοφιλούς φεστιβάλ για να εμφανιστεί το δεύτερο Σαββατοκύριακό του