Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η makeup artist Pat McGrath είναι η νέα beauty editor της Βρετανικής Vogue

Ο Edward Enninful φέρνει όλα τα μεγάλα «όπλα» στην ομάδα του!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν πάει καιρός, από τότε που ανακοινώθηκαν τα νέα του νέου Editor-in-Chief της Βρετανικής Vogue και ο Edward Enninful έχει ήδη αρχίσει να δημιουργεί την κατάλληλη ομάδα για να ανανεώσει το «πνεύμα» του γνωστού περιοδικού.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να φέρει όλα τα μεγάλα όπλα στην ομάδα του. Η παγκοσμίου φήμης makeup artist Pat McGrath είναι λοιπόν, το νέο πρόσωπο που θα γίνει μέρος της «οικογένειας» της Βρετανικής Vogue.

Η McGrath «διορίζεται» από τον Enninful ως η νέα beauty editor-at-large και θα αναλάβει τα ηνία του περιοδικού στο κομμάτι της ομορφιάς, από την 1η Αυγούστου.

Ο Εnninful μέχρι τώρα, έχει πολύ επιλεκτικά επιλέξει τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την νέα ομάδα της Vogue, συμπεριλαμβανομένου αρκετών γνωστών ονομάτων του χώρου της μόδας και της ομορφιάς. Ανάμεσά τους και η Grace Coddington της Αμερικάνικης Vogue, o σκηνοθέτης Steve McQueen, αλλά και τα μοντέλα Kate Moss, Naomi Campbell και Adwoa Aboah, ως contributors του περιοδικού. Μαζί με την McGrath, στο κομμάτι της ομορφιάς θα υπάρχουν μερικοί ακόμη beauty editors. Ο Enninful και σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιεί γνωστά ονόματα για τις θέσεις αυτές, όπως την επιχειρηματία Charlotte Tilbury (έχει το δικό της cosmetics brand), τον hairstylist Guido Palau, αλλά και τους Sam McKnight και Val Garland, όλοι living legends ο καθένας στον τομέα του.

Με αυτή την καταπληκτική ομάδα αναμένουμε παρά μόνο θαυμάσιες δουλειές από το γνωστό περιοδικό!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ODDA και εντυπωσιάζει με το νέο της beauty look

Η εκρηκτική ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μοντέρνα Ραπουνζέλ, με εντυπωσιακό μήκος στα μαλλιά της και φορώντας δημιουργίες του οίκου Balenciaga

BEAUTY NEWS

Celine Beauté: O οίκος Celine λανσάρει τη δική του συλλογή μακιγιάζ

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για το επόμενο βήμα του εμβληματικού brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;